Μεθώνη: Θρίλερ με την εξαφάνιση ζευγαριού Αμερικανών – Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Θρίλερ με την εξαφάνιση ενός ζευγαριού Αμερικανών, στην Καλαμάτα. Το ζευγάρι των ηλικιωμένων, που ζούσε στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, εξαφανίστηκε στις 23 Ιανουαρίου από την Ντάπια Μεθώνης.

Πρόκειται για τον 83χρονο David Harrison Robinson και την 80χρονη σύζυγό του Lukretia Robinson, για τους οποίους έχει σημάνει Silver Alert.

Όπως επισημαίνεται στην σχετική ενημέρωση, επέβαιναν σε Opel Agila χρώματος μπλε ελεκτρίκ, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι κινδυνεύει η ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μια γνωστή τους γυναίκα, η οποία φέρεται να τους πρόσεχε, δεν είχε νέα τους για ημέρες και ακολούθως επισκέφθηκε το σπίτι τους, όμως δεν τους βρήκε.

Παράλληλα, διαπίστωσε πως έλειπε και το αυτοκίνητό τους. Επικοινώνησε με την κόρη τους, που ζει στην Αμερική, η οποία όμως δεν γνώριζε κάτι. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ