Κακοκαιρία στην Κρήτη: Αυτή είναι η 49χρονη που εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα – Ήταν μητέρα δύο παιδιών

Θρήνος στο Ηράκλειο Κρήτης για τον θάνατο της 49χρονης γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Πελαγίας. Ήταν αγνοούμενη για 24 ώρες, μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ευγενία Σηφάκη Κυρίλοβα θα πουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, στις 15:30.  Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Υπενθυμίζεται, ότι η 50χρονη γυναίκα είχε πάει μαζί με τον άτυχο 50χρονο φωτογράφο για να καθαρίσουν το σπίτι του στην περιοχή, ωστόσο εξαιτίας της έντονης βροχόπτωση αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο. Όμως δεν τα κατάφεραν. Τα νερά παρέσυρα το όχημά τους.

Ο 50χρονος Κώστας Βεργάκης εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρός στο αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί σε αντιπλημμυρικό έργο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα άνοιξε την πόρτα για σωθεί και από εκείνη την στιγμή τα ίχνη της χάθηκαν. Εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα ήταν ο σύζυγός της, Μιχάλης Σηφάκης, που είδε από μακριά το άψυχο σώμα της γυναίκας του να επιπλέει στα νερά της Παντάνασσας, και βούτηξε στη θάλασσα. Όμως λόγω του κυματισμού η σορός της χάθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια και φερτά υλικά. Ανασύρθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ που προσέγγισαν το σημείο με σκάφος.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο κ. Σηφάκης.

Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, η κόρη της παρακολουθούσε συντετριμμένη το πρωί της Κυριακής την επιχείρηση για τον εντοπισμό της μητέρας της.

Αγία Πελαγία νεκρός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ