Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Χειροπέδες σε 34χρονο – Αναμένονται νέες συλλήψεις

Νέα σύλληψη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ένας 34χρονος, που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την ανήλικη, συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Μάλιστα, εντός της ημέρας, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναμένεται να υπάρχουν και νέες συλλήψεις. 

Ο 34χρονος, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εργάζεται σε εταιρεία που διατηρεί ο πατέρας του. Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, ακόμη ένα άτομο από τα “213” που είχαν επικοινωνία μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη (ή με τον Ηλία Μίχο που φέρεται να διαχειριζόταν όλους τους λογαριασμούς). Κατέθεσε ενόρκως και σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι δεν συνάντησε ποτέ το κορίτσι, καθώς όταν κατάλαβε την ηλικία της, δεν έκλεισε ραντεβού. Το κινητό του έχει κατασχεθεί προκειμένου να ελεγχθεί.

Οι συλλήψεις

Σημειώνεται ότι από την Παρασκευή το βράδυ έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ανδρών που φέρεται να βίασαν το κορίτσι, ενώ για την υπόθεση έχουν ήδη οδηγηθεί στη φυλακή ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης. Η μητέρα της 12χρονης, που έχει επίσης συλληφθεί, απολογείται τη Δευτέρα.

Το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη ένας 33χρονος, ο οποίος παραδέχεται ότι αντάλλαξε μηνύματα με την 12χρονη (ή με τον 53χρονο Ηλία Μίχο που φέρεται να διαχειριζόταν τους λογαριασμούς) μέσω της εφαρμογής Blindchat και ότι την συνάντησε στο μετρό των Σεπολίων, ωστόσο αρνείται την κατηγορία του βιασμού που του αποδίδεται.  Ο Α.Λ. μένει στην Αγία Βαρβάρα και εργάζεται σε εταιρεία με είδη ζαχαροπλαστικής, αλλά και σε φαρμακαποθήκη. Mέχρι τη στιγμή της σύλληψής του δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές.

33χρονος Κολωνός

«Μου είπε ότι ήταν 17 ετών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, σε προφορική συζήτηση που είχαν.  Ωστόσο, ο δικηγόρος του, Γιάννης Μπαρκαγιάννης, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ανέφερε πως ο 33χρονος ξέσπασε σε κλάματα όταν του μετέφερε τη συγκεκριμένη φράση. «Του το ανέφερα και κατευθείαν άρχισε να κλαίει και μου είπε ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο και πως αν ήξερε την πραγματική της ηλικία δεν θα της έλεγε ούτε καλησπέρα», σημείωσε ο συνήγορος του 33χρονου.

«Βρέθηκε τρεις φορές με τη νεαρή, όμως δεν τέλεσε την πράξη. Ο εντολέας μου και λοιποί, ήρθαν σε επαφή με τον διαχειριστή της εφαρμογής, γιατί δεν θεωρώ ότι μιλούσε το 12 ετών παιδί. Θεωρώ ότι κάποιος ενήλικας είναι από πίσω κι υπάρχει μια τεράστια πλεκτάνη που θα φανεί σιγά σιγά. Στην εφαρμογή γνωριμιών αυτή πρέπει να δηλώσεις πως είσαι 20 ετών για να κάνεις εγγραφή. Συνεπώς ο εντολέας μου θεωρούσε ότι μιλάει με κάποιον ενήλικα», είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Το παιδί το συνάντησε τρεις φορές στα Σεπόλια μετά από παρότρυνση του διαχειριστή του Viber, ο οποίος έντονα και σε συνεχές χρονικό διάστημα τον «παρακαλούσε» να βρεθούν. Την πρώτη φορά βρέθηκαν μεσημέρι, συγκεκριμένα σε έναν δρόμο. Του έλεγε ότι πρέπει να σκεπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου για να μην τους δει κανένας. Το έκανε αυτό, έβαλε πετσέτες και τότε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη κοπέλα», πρόσθεσε.   «Θεωρούσε ότι μιλούσε με την 12χρονη, που στο μυαλό του δεν ήταν 12χρονη, αλλά 17 προς 18. Υπάρχουν μηνύματα που την ρώτησε πόσο χρονών είσαι και του απάντησε είμαι 17 στα 18», τόνισε.

Το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο Ν.Κ.. Πρόκειται για έναν διοικητικό υπάλληλο στο νοσοκομείο Μεταξά που τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ενώ κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του. Ο 36χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, και αυτός έχει αναγνωριστεί από την 12χρονη. Και ο 36χρονος φέρεται να παραδέχεται ότι έχει συναντήσει την 12χρονη αλλά αρνείται την κατηγορία του βιασμού. Παράλληλα υποστηρίζει ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

36χρονος Κολωνός
Η στιγμή που ο 36χρονος κατηγορούμενος οδηγείται στον εισαγγελέα (ΦΩΤΟ Intime)

Τόσο ο 36χρονος όσο και ο 33χρονος θα απολογηθούν τη Δευτέρα, ωστόσο είναι πιθανό να ζητήσουν νέα προθεσμία από την Ανακρίτρια ώστε να έχουν χρόνο, αφού λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, να προετοιμάσουν τις θέσεις τους έναντι της κακουργηματικής κατηγορίας που τους αποδίδεται.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ