Κακοκαιρία Elias – Βόλος: Δραματικό μήνυμα Μπέου – «Σας εκλιπαρώ, μείνετε ψηλά, είναι χειρότερη από τον Daniel»

Σφοδρότερη είναι η κακοκαιρία Elias από την προηγούμενη κακοκαιρία Daniel που «χτύπησε» τον Βόλο, σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής, Αχιλλέα Μπέο.

Κακοκαιρία Elias-Βόλος: Η Γορίτσα μετατράπηκε σε τεράστιο καταρράκτη – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήμαρχος Βόλου βρίσκεται από το πρωί επί ποδός σε διάφορα σημεία της πόλης μαζί με συνεργεία. Σε ένα δραματικό του μήνυμα στο thenewspaper.gr μέσα από το αυτοκίνητο, εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας, απευθύνει έκκληση στους Βολιώτες λέγοντας:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δε μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

Κακοκαιρία Elias: Προσπάθεια απεγκλωβισμού ατόμων στο κέντρο του Βόλου – Χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της πόλης

«Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη – Προστατεύστε τη ζωή σας»

Σε μήνυμά του στο Facebook, ο Αχιλλέας Μπέος γράφει: «Η κατάσταση γίνεται ανεξέλεγκτη. Έκκληση. Κλειστείτε στα σπίτια σας, πηγαίνετε σε ψηλότερους ορόφους, προστατεύστε τη ζωή σας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ