Κακοκαιρία Elias: Προσπάθεια απεγκλωβισμού ατόμων στο κέντρο του Βόλου – Χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της πόλης

Με σφοδρότητα πλήττεται ο Βόλος από την κακοκαιρία Elias, ενώ πραγματοποιούνται απεγκλωβισμοί πολιτών που παγιδεύτηκαν από τα ορμητικά νερά.

Κακοκαιρία Elias – Λαμία: Στα όριά του ο Σπερχειός – Προετοιμάζεται εκκένωση του χωριού Κόμμα

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα είναι εγκλωβισμένη στον Βόλο. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Νωρίτερα το απόγευμα έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων στον Πλατανιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr.  Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Ραμματά, επρόκειτο για κατοίκους του χωριού, που είδαν ξανά τον χείμαρρο να γεμίζει νερό φοβήθηκαν να τον περάσουν και κάλεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Κακοκαιρία Elias-Βόλος: Η Γορίτσα μετατράπηκε σε τεράστιο καταρράκτη – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Η επιχείρηση στήθηκε από την Πυροσβεστική, χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα ιδιώτη, που συνεργάζεται με τον Δήμο και οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, ενώ στην περιοχή υπήρχαν και δυνάμεις του στρατού.

Ο κ. Ραμματάς ανέφερε ότι από τον μεγάλο όγκο βροχής ανέβηκαν ξανά οι χείμαρροι, πλημμύρισαν παραθαλάσσιες περιοχές όπως Μηλίνα, Πλατανιάς και Κατηγιώργης και η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο.

Κακοκαιρία Elias – Βόλος: Εγκλωβισμένοι κάτοικοι σε σούπερ μάρκετ της Αγριάς λόγω της σφοδρής καταιγίδας

Χωρίς ρεύμα νοικοκυριά στον Βόλο, την Νέα Ιωνία και το Διμήνι

Διακοπή ρεύματος σε αρκετές περιοχές του Βόλου σημειώθηκε εδώ και λίγη ώρα. Νοικοκυριά στον Βόλο, τη Νέα Ιωνία, το Διμήνι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τον ΔΕΔΔΗΕ που εντοπίζεται η βλάβη και πόσο θα διαρκέσει η αποκατάστασή της.

Βόλος κακοκαιρία
Φωτογραφία: taxydromos.gr

 

Βόλος κακοκαιρία
Φωτογραφία: Weather News Greece

Βόλος κακοκαιρία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ