Κακοκαιρία Elias: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία

Μακριά από τα θρανία κρατά τους μαθητές η κακοκαιρία Elias σε πολλές περιοχές που έχουν υποστεί μεγάλο πλήγμα και καταστροφές. Έτσι αποφασίστηκε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και όπου δεν γίνονται διά ζώσης μαθήματα και είναι εφικτό, να γίνει τηλεκπαίδευση.

Κακοκαιρία Elias: Νέο έκτακτο δελτίο – Μαγνησία, Σποράδες, Εύβοια, Φθιώτιδα, Φωκίδα και Βοιωτία στο επίκεντρο

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία σε Θεσσαλία, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Τρίκαλα και Καρδίτσα. Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη τα σχολεία σε περιοχές που έχουν πληγεί από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Δεν θα λειτουργήσουν σήμερα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στους Δήμους Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας, Ιστιαίας Αιδηψού, στην Εύβοια.

Ο καιρός σήμερα: Επιμένει η κακοκαιρία Elias – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Στον Βόλο που για δεύτερη μέρα περνά δύσκολη ημέρα με μεγάλο τμήμα της πόλης να έχει βυθιστεί κάτω από το νερό, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε Αλμυρό, Νότιο Πήλιο, Ζαγορά και Σκιάθο.

Στα Τρίκαλα δεν θα χτυπήσει το σχολικό κουδούνι στο Γυμνάσιο Αμπελακίων και τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης ενώ στον Παλαμά Καρδίτσας, που είχε πληγεί και από την κακοκαιρία Daniel, και σήμερα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία.

Κακοκαιρία Elias: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε τέσσερις οικισμούς της Βόρειας Εύβοιας

Στην Λαμία επίσης δεν θα ανοίξουν όλα τα σχολεία σήμερα. Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαμιέων αναφέρει ότι δεν θα λειτουργήσει το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο της Δημοτικής Κοινότητας Φραντζή.

Αξιολογώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την υπερχείλιση του Σπερχειού και των λοιπών πλημμυρικών φαινομένων, δεν θα γίνουν διά ζώσης τα μαθήματα στα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Υπάτης και Γορογοποτάμου.

Τα υπόλοιπα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων, θα λειτουργήσουν κανονικά όπως είχε ανακοινώσει ο Δήμαρχος Ευθύμιος Καραΐσκος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ