Κακοκαιρία Daniel: «Βοηθήστε να βρούμε το παιδί μας, να το αγκαλιάσουμε» – Δραματική έκκληση από τον πατέρα του 42χρονου αγνοούμενου

Δραματική έκκληση απευθύνει ο πατέρας του 42χρονου άνδρα, ο οποίος αγνοείται στον Βόλο από χθες το πρωί, όταν η κακοκαιρία Daniel «σάρωσε» την περιοχή. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στο ρέμα της Αγίας Αικατερίνης. Ο γιος του, που ήταν συνεπιβάτης, σώθηκε.

Ο πατέρας του 42χρονου αγνοούμενου δηλώνει ότι κανείς σήμερα δεν ψάχνει τον γιο του, παρά μόνο οι συγγενείς που δεν χάνουν το κουράγιο τους, παρότι πιστεύουν ότι μόνο με ένα θαύμα θα βρεθεί ζωντανός ο δικός τους άνθρωπος.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, απευθύνει έκκληση για συνδρομή των αρχών, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του σώματος του γιου του.

«Προσπάθησε να σώσει το παιδί του έξω. Και δεν πρόλαβε να σώσει τον εαυτό του. Δεν ψάχνουν σήμερα. Χθες μας βοήθησαν και έψαχναν. Τώρα ψάχνουμε εμείς, όλο μας το σόι μέσα στα ποτάμια να βρούμε κάτι. Αν δεν έρθει η ΕΜΑΚ να βοηθήσει δεν θα βρεθεί, τώρα που το νερό έπεσε. Είναι ειδικοί. Μόλις πέφτει η βροχή πηγαίνουμε εμείς και μπορεί να γίνει και κανένα ατύχημα. Δεν βρίσκουμε κανέναν να μας βοηθήσει. Θεωρείται ακόμα αγνοούμενος. Ήταν τόσο ορμητικά τα νερά που το τζιπ το έκανε σμπαράλια. Παρακαλώ το Λιμεναρχείο να ψάξει και στη θάλασσα, στην εκβολή του χειμάρρου Κραυσίδωνα. Να βγάλουν δύο σκάφη να ψάξουν μήπως τον βρούμε. Να βρούμε το παιδί μας, να βρούνε τα παιδιά τον πατέρα τους να τον αγκαλιάσουμε», λέει ο πατέρας του 42χρονου αγνοούμενου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ