Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Οι πλημμύρες «ξέθαψαν» ανθρώπινο σκελετό στο Μουζάκι

Μία μακάβρια και ανατριχιαστική εικόνα ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από το σφοδρό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα, καθώς η θεομηνία «ξέθαψε» ανθρώπινο σκελετό στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με το Karditsalive.net, τα οστά εντοπίστηκαν στην περιοχή του Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου. Μάλιστα, την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Μουζακίου, Παρασκευή Ντούρβα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, ο εντοπισμός του σκελετού έγινε χθες Παρασκευή (15/9) και βρίσκεται σε δημόσιο χώρο στα ανατολικά του φρουρίου Φαναρίου, κοντά σε σπίτια και δεν σχετίζεται με την παρουσία στην ευρύτερη περιοχή κάποιου κοιμητηρίου.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την πλήρη ανάσυρση της σορού και εν συνεχεία θα γίνει προσπάθεια να προσδιοριστεί χρονικά ο θάνατος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι πρώτες πληροφορίες – εικασίες κάνουν λόγο για άνδρα που ενδέχεται να σχετίζεται με μάχες που δόθηκαν στην περιοχή στην νεότερη ιστορία του τόπου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ