Χιου Τζάκμαν: Χώρισε έπειτα από 27 χρόνια γάμου ο «Γούλβεριν» – Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Χιου Τζάκμαν με την Ντέμπορα Λι Φέρνες. Μετά από 27 χρόνια έγγαμου βίου το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα ότι παίρνει διαζύγιο.

Deadpool 3: Πρώτη εικόνα του Wolverine του Χιου Τζάκμαν με τη νέα του στολή – ΦΩΤΟ

«Είμαστε ευλογημένοι που μοιραστήκαμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι σε έναν εξαιρετικό και με αγάπη γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την προσωπική ανάπτυξη μας», ανέφερε σε ανακοίνωση στο περιοδικό People το ζευγάρι.

«Η οικογένεια μας ήταν και πάντα θα είναι η πρώτη προτεραιότητά μας. Προχωράμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη», σημειώνουν. Επιπλέον ζητούν να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα τους και εξηγούν ότι δεν πρόκειται να κάνουν άλλες δηλώσεις για το θέμα.

Νέα περιπέτεια για τον Χιου Τζάκμαν: Οι βιοψίες για καρκίνο του δέρματος – «Να φοράτε αντηλιακό»

«Εκτιμούμε πολύ την κατανόηση σας στον σεβασμό της ιδιωτικότητας μας καθώς η οικογένεια μας περνάει αυτή την μετάβαση στις ζωές όλων μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι δύο ηθοποιοί που κατάγονται από την Αυστραλία γνωρίστηκαν στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς «Κορέλι» το 1995. Έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν και υιοθέτησαν δύο παιδιά, που σήμερα είναι 23 και 18 ετών.

Χιου Τζάκμαν: Απαντά αν πήρε αναβολικά για τον ρόλο του ως Wolverine

Υπήρξαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ καθώς η σχέση τους φαινόταν να αντέχει στον χρόνο. Ωστόσο αρκετές φορές είχαν δεχθεί κριτική αφού η Ντέμπορα Λι Φέρνες είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη από τον ηθοποιό. Ο 56χρονος Χιου Τζάκμαν το 2017 είχε μιλήσει γι’ αυτή την διαφορά ηλικίας και είχε εξηγήσει ότι εκείνος είναι ο ενήλικος της σχέσης. «Είναι πραγματικά σαν ένα μικρό παιδί. Εγώ είμαι αυτός που λέω: μωρό μου αυτή δεν είναι μία νόμιμη θέση πάρκινγκ», είχε αναφέρει τότε ο ηθοποιός.

Χιου Τζάκμαν Ντέμπορα Λι Φέρνες

Χιου Τζάκμαν Ντέμπορα Λι Φέρνες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ