Πήρε διαζύγιο ο συνιδρυτής της Google – Ο ρόλος του Έλον Μασκ

Μία υπόθεση που τάραζε εδώ και καιρό τα νερά στην Σίλικον Βάλεϊ φαίνεται ότι λαμβάνει τέλος. Ο συνιδρυτής της Google, Σεργκέι Μπριν πήρε και επίσημα διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν.

Η Google ανέπτυξε ψηφιακό υδατογράφημα για να αναγνωρίσει τις εικόνες τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που παρουσίασε η New York Post, το ζευγάρι θα μοιράζεται την κηδεμονία της 4χρονης κόρης του, ενώ δεν έγιναν γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες και το ύψος της διατροφής. Το ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο που φαίνεται ότι λύνει τις όποιες οικονομικές διαφορές.

Το διαζύγιο βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου τον Ιανουάριο του 2022 όταν ο Σεργκέι Μπριν κατάθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 3 χρόνια έγγαμου βίου. Ο συνιδρυτής της Google φέρεται να κατηγορούσε την σύζυγό του ότι είχε ερωτική σχέση με το αφεντικό της Tesla, Έλον Μασκ. Ωστόσο η Νικόλ Σάναχαν αρνείται μέχρι σήμερα ότι είχε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με τον Μασκ και τον περιγράφει ως έναν καλό φίλο.

Την πληροφορία ότι η 36χρονη είχε απιστήσει με τον Μασκ δημοσίευσε η εφημερίδα Wall Street Journal. Τότε ο Έλον Μασκ είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ότι είχε ερωτική σχέση με την Σάναχαν. «Αυτά είναι εντελώς βλακείες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ. Έχω δει την Νικόλ μόνο δύο φορές σε τρία χρόνια όλες τις φορές με πολύ κόσμο μαζί. Τίποτα ρομαντικό», έγραψε σε tweet ο Έλον Μασκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ