Deadpool 3: Πρώτη εικόνα του Wolverine του Χιου Τζάκμαν με τη νέα του στολή – ΦΩΤΟ

Πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι στην τρίτη ταινία του Deadpool, o Χιου Τζάκμαν θα επιστρέψει ως Wolverine με μία κλασική στολή. Σήμερα ο Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool), έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία με τους δύο σούπερ ήρωες της Marvel στα γυρίσματα της νέα ταινίας.

Με story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, o Καναδός ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία που δείχνει εκείνον ντυμένο με τη στολή του Deadpool και δίπλα του βρίσκεται ο Χιου Τζάκμαν ντυμένος ως Wolverine με την κλασσική κίτρινη στολή του από τα κόμιξ της Marvel.

Δείτε την πρώτη εικόνα του Wolverine του Χιου Τζάκμαν με τη νέα του στολή:

Deadpool Wolverine Deadpool Wolverine

Στις 6 Ιουλίου είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες εικόνες με τον Ράιαν Ρέινολντς ντυμένο ως Deadpool.

Dealpool Ryan Reynolds Dealpool Ryan Reynolds Dealpool Ryan Reynolds

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 έχει αναλάβει ο Shawn Levy (Free Guy, The Adam Project και Stranger Things), ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία παραγωγής της Marvel Studios και του Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen (Succession) και η Emma Corrin (The Crown) είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρίσκονται στο cast της ταινίας. Μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό ότι στην ταινία συμμετέχουν ξανά και οι Morena Baccarin (Vanessa), Shioli Kutsuna (Yukio ) και Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead ). Επίσης θα εμφανιστούν και οι Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al) και Rob Delaney (Peter) αλλά και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν φήμες ότι ο Ben Affleck εθεάθη στο πλατό των γυρισμάτων του Deadpool 3 στην Μεγάλη Βρετανία, ενώ ακούγεται επίσης ότι στην ταινία θα εμφανιστούν χαρακτήρες των X-Men και των Fantastic Four.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ