Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Χιονίζει στη Χαλκίδα – Εσπευσμένη μεταφορά νεφροπαθή στο νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» περνά και από την Χαλκίδα, όπου εδώ και λίγη ώρα ξεκίνησε η χιονόπτωση.  Επί ποδός βρίσκεται όλος ο μηχανισμός δήμων και Περιφέρειας για να κρατηθούν οι δρόμοι ανοιχτοί.

«Είμαστε σε πλήρη διάταξη άνθρωποι και μηχανές και προς το παρόν δεν αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα προβλήματα» δηλώνει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης της Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης. Ο ίδιος πάντως βλέπει τα καιρικά φαινόμενα να εντείνονται τις τελευταίες ώρες και όπως υπογραμμίζει «όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στο εθνικό δίκτυο όπως επίσης και στο οδικό δίκτυο της Εύβοιας, την Βοιωτίας, της Φωκίδας και της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία στην Εύβοια εντοπίζονται προβλήματα και η κυκλοφορία γίνεται με αλυσίδες:

· Στη Νέα Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού από 16η χ/θ έως 44η χ/θ

· Σε όλο το οδικό δίκτυο περιοχής αρμοδιότητας Αστυνομικού Τμήματος Κύμης

Εσπευσμένη μεταφορά νεφροπαθή από την Εύβοια στο νοσοκομείο Χαλκίδας

Αρκετοί δρόμοι στην Κοινότητα Πετριών στην Εύβοια είναι “θαμμένοι” στο χιόνι και τα εκχιονιστικά μηχανήματα να προσπαθούν να τους ανοίξουν. Σύμφωνα με το Evima.gr στην περιοχή σημειώθηκαν δυο τροχαία ατυχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.  Παράλληλα, νεφροπαθής από την Κοινότητα Πετριών μεταφέρεται εσπευσμένα από την πρόεδρο της κοινότητας στο νοσοκομείο Χαλκίδας προκειμένου να κάνει αιμοκάθαρση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ