Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Κλείνουν τα σχολεία στην Αττική

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» πλήττει και την Αττική. Έτσι, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες σε ολόκληρη την Αττική σήμερα με εντολή του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη.

Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η Περιφέρεια Αττικής θα παρακολουθεί την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης, «πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών».

Κλειστά τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το ανακοίνωσε ο δήμος μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:

«Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας αύριο Παρασκευή 15/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν. Μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου ανακοινώνεται πως αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ