Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Καταρρακτώδης βροχή στην Αττική – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη από τη Νέα Ιωνία

Η κακοκαιρία “Μπάλλος” σαρώνει όλη τη χώρα. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από το πρωί και την Αττική και ήδη οι ισχυρές καταιγίδες έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια ενώ κάποιοι έκλεισαν λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Aναγνώστης του enikos.gr έστειλε βίντεο από την καταρρακτώδη βροχή στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

 

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Διακοπή της κυκλοφορίας στην Πειραιώς

Διεκόπη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, σε δύο σημεία, λόγω συσσώρευσης μεγάλης ποσότητας νερού.

Συγκεκριμένα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 22 κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

Κακοκαιρία “Μπάλλος”: Μήνυμα από το 112 στην Αττική

Όσοι βρίσκονται στο λεκανοπέδιο έλαβαν μήνυμα από το 112. “Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών” αναφέρει η έκτακτη ειδοποίηση που έλαβαν στα κινητά τους όσοι βρίσκονται στην Αττική, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ