Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ποσειδώνος – Χάος στον Κηφισό – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Προβλήματα προκάλεσε με το… καλημέρα, η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική. Λόγω της κακοκαιρίας πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα να κλείσουν τις δύο από τις τρεις λωρίδες στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Πειραιά.

Το ύψος του νερού έφτασε μέχρι τις πόρτες των οχημάτων, με αποτέλεσμα στη δεξιά λωρίδα να μπορούν να κινηθούν μόνο τα ψηλά οχήματα. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ιδιαίτερα στο ρεύμα προς τον Πειραιά.

Σημειώνεται πως περίπου στις 09:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, αφού απομακρύνθηκε το μεγαλύτερο μέρος των υδάτων, ωστόσο η κίνηση παραμένει αυξημένη στην παραλιακή.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ολόκληρη η παραλιακή είχε πλημμυρίσει με τα προβλήματα να είναι πιο έντονα στη διασταύρωση Αγ. Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος.

βροχή κίνηση πλημμύρα

βροχή κίνηση πλημμύρα

βροχή κίνηση πλημμύρα βροχή κίνηση πλημμύρα

Παράλληλα, φωτιά ξέσπασε σε αυτοκίνητο σήμερα (21/12) το πρωί, στο ύψος του Κόκκινου Μύλου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισού, καθώς έκλεισαν δύο λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η Τροχαία βρέθηκε  στο σημείο για τον έλεγχο της κυκλοφορίας

«Βρέχει» προβλήματα στους δρόμους – Δείτε LIVE ποιοι είναι «μπλοκαρισμένοι»

Η βροχή που «χτύπησε» και στην Αττική, έφερε αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους με το… καλημέρα. Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί στην έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται και αρκετές οδικές αρτηρίες στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα οι οδηγοί «μπλοκάρουν» σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας, στην Πανεπιστημίου, την Σταδίου και την Φιλελλήνων.

Υπομονή πρέπει να διαθέτουν και όσοι κινούνται στην Βασιλίσσης Αμαλίας αλλά και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Φλοίσβο όπου λόγω της βροχής έχουν κλείσει δύο λωρίδες με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μετ’ εμποδίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ