Μπρους Γουίλις: Ο συγκινητικός τρόπος με τον οποίο τον τίμησε η κόρη του

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις δεν είναι καθόλου καλή και η οικογένειά του προσπαθεί να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον ηθοποιό.

Τα μέλη της οικογένειάς του εμφανίζονται δεμένα μεταξύ τους να δίνουν έναν πολύ σημαντικό αγώνα, ενώ οι δημόσιες αναφορές τους στον Μπρους Γουίλις είναι συχνές. Τώρα, σε Q&A που πραγματοποίησε στο Instagram προφίλ της η μεγάλη του κόρη, Ράμερ, την Τρίτη, αποκάλυψε τον πολύ συγκινητικό τρόπο με τον οποίο τίμησε τον πατέρα της, μέσα από το όνομα της κόρης της.

Η Ράμερ είναι η μεγαλύτερη από τις τρεις κόρες που απέκτησαν ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ κατά την διάρκεια του γάμου τους. Στις 18 Απριλίου έφερε στην ζωή το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο ονόμασε Louetta Isley Thomas Willis.

Ερωτηθείσα στο Q&A για το από που πήρε το όνομά της η κόρη της, η Ράμερ αποκάλυψε ότι: «Το όνομά της είναι μία μείξη από πράγματα που αγαπώ. Πάντα αγαπούσα το όνομα Lou, οπότε το σκεφτόμουν σαν όνομα και για αγόρι και για κορίτσι, αλλά όταν μάθαμε ότι είναι κορίτσι καταλήξαμε στο όνομα Louetta. Θέλαμε να της δώσουμε επιλογές και οι αγαπημένοι τραγουδιστές μου και του μπαμπά μου είναι οι Lou (Louis Armstrong), Etta (Etta James) και Isley (Isley Brothers)».

Ρούμερ Γουίλις
Πηγή: Instagram/rumerwillis

Πηγή από το περιβάλλον του Γουίλις είχε αποκαλύψει στο Us Weekly στις αρχές του μήνα τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει αναπτύξει ο ηθοποιός με την εγγονή του. «Η Ράμερ θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta γνωρίζει τον Μπρους», είχε εξηγήσει η πηγή. «Η Ράμερ θέλει ο Μπρους να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της Louetta. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός».

Ρούμερ Γουίλις
Πηγή: Instagram/rumerwillis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ