Μπρους Γουίλις: Στο πλευρό του η οικογένειά του – «Οι κακές μέρες του ηθοποιού είναι πλέον περισσότερες από τις καλές»

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις εμφανίζεται να απολαμβάνει δεμένη κάθε δευτερόλεπτο με τον ηθοποιό, την ώρα που χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του.

Ο ηθοποιός περνά τις μέρες του δίπλα στην σύζυγό του Έμμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ και τις πέντε κόρες του, Ρούμερ, Σκάουτ, Ταλούλαχ, Μαμπέλ Ρέι και Έβελιν Πεν.

«Μόλις ο Μπρους διαγνώστηκε, όλοι ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλο για να κρατήσουν ανέπαφη τη μνήμη του για την οικογένεια», είπε στο Us Weekly την Τετάρτη μία πηγή.

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/demimoore

«Είναι όλοι εκεί, όλη την ώρα», συνέχισε η πηγή. «Αυτή η εμπειρία έχει φέρει όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, γι’ αυτό απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρίσκονται μαζί του».

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι όλα «περιστρέφονται γύρω» από τον Μπρους, καθώς είχε «πολλές περισσότερες κακές μέρες παρά καλές» στο παρελθόν.

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός «έχει φροντίδα όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας είναι πάντα μαζί του».

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/demimoore

Ο Γουίλις επίσης φαίνεται ότι περνάει χρόνο με την εγγονή του, Louetta, την οποία έφερε στον κόσμο η κόρη του Ρούμερ τον Απρίλιο. «Η Ρούμερ θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta γνωρίζει τον Μπρους», εξήγησε η πηγή. «Η Ρούμερ θέλει ο Μπρους να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της Louetta. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός».

Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/rumerwillis
Μπρους Γουίλις
Πηγή: Instagram/rumerwillis

Όπως αποκάλυψε στο περιοδικό US Weekly άνθρωπος του περιβάλλοντος του ηθοποιού: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

Μια δεύτερη πηγή, δήλωσε ότι ολόκληρη η οικογένεια ζει ουσιαστικά κάτω από μία στέγη. «Είναι εκεί όλη την ώρα. Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσει στη μνήμη του την οικογένεια και είναι εκεί για να του θυμίζουν συνεχώς, ότι τον αγαπούν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω του. Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο και μαζί του είναι πάντα ένα μέλος της οικογένειας» είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ