Η στιγμή που παρουσιάστρια του BBC κάνει χειρονομία σε live μετάδοση – Δείτε το βίντεο

Viral πλάνα δείχνουν μια παρουσιάστρια του BBC News – η οποία φαινομενικά δεν γνωρίζει ότι είναι live στον αέρα – να κάνει άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο της δάχτυλο καθώς ανοίγει ένα δελτίο ειδήσεων.

Η Maryam Moshiri σηκώνει τα φρύδια της και κάνει την χειρονομία προς την κάμερα καθώς εμφανίζεται στην οθόνη μετά το τέλος της διάσημης μουσικής αντίστροφης μέτρησης του προγράμματος.

Η Moshiri είναι μία από τους κύριους παρουσιαστές του τηλεοπτικού δικτύου της Βρετανίας, φαίνεται να συνειδητοποιεί γρήγορα ότι είναι στον αέρα και αμέσως επανέρχεται διαβάζοντας τους τίτλους ειδήσεων για τον Μπόρις Τζόνσον.

«Ζωντανά από το Λονδίνο, αυτό είναι το BBC News», λέει, έχοντας υιοθετήσει γρήγορα μια πιο σοβαρή συμπεριφορά.

Το faux pas συνέβη στην παγκόσμια ροή του BBC News στις 12 το μεσημέρι ώρα Ηνωμένου Βασιλείου την Τετάρτη. Το κανάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο έδειχνε τις Ερωτήσεις του Πρωθυπουργού. Οι θεατές αντέδρασαν με κλήσεις και μηνύματα, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η κίνηση έδειχνε έλλειψη επαγγελματισμού, ενώ άλλοι αστειεύτηκαν ότι ένιωσαν το ίδιο για τη δουλειά τους.

Τον Σεπτέμβριο, η παρουσιάστρια έγινε πρωτοσέλιδο με την ξεκαρδιστική αυτοσχέδια απεικόνισή της ενός σπάνιου μπλε υπερφεγγαριού όταν μια φωτογραφία του σεληνιακού γεγονότος δεν εμφανίστηκε στην οθόνη. «Λυπάμαι πολύ, δεν έχω φωτογραφία να σας δείξω», είπε η Moshiri στους θεατές πανικόβλητη.

Τον Σεπτέμβριο, η Moshiri έγινε πρωτοσέλιδο με την ξεκαρδιστική αυτοσχέδια απεικόνιση της υπερπανσέληνου

Ο μετεωρολόγος που έκανε άσεμνη χειρονομία στον αέρα του BBC

Δεν είναι το πρώτο παράδειγμα παρουσιαστών που γίνονται viral στο BBC News, με την εταιρεία να αναγκάζεται να ζητήσει συγγνώμη αφού ο μετεωρολόγος Tomasz Schafernaker έκανε την ίδια αγενή χειρονομία.

Το 2010, ο Schafernaker επρόκειτο να κάνει την πρόγνωση του καιρού όταν ο παρουσιαστής ειδήσεων Simon McCoy έκανε μια ανάλαφρη παρατήρηση.

«Τώρα θα έχουμε την πρόγνωση του καιρού σε ένα λεπτό και φυσικά θα είναι 100% ακριβής και θα παρέχει όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να θέλετε», είπε ο McCoy. «Μόλις είδα τον Tom Schafernaker να προετοιμάζεται για αυτό».

Με την πεποίθηση ότι ήταν εκτός κάμερας, ο Schafernaker εθεάθη να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο στον McCoy σε μια χειρονομία. Αντιλαμβανόμενος αμέσως το λάθος του, ο Schafernaker κίνησε το χέρι του στο πρόσωπό του για να το κρύψει, φαινομενικά προσποιούμενος ότι ξύνει το πηγούνι του.

Το κλιπ έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο διαδίκτυο και εδραίωσε τη θέση του ως ένας από τους πιο δημοφιλείς μετεωρολόγους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ