Βίντεο: Άγρια επίθεση μέρα μεσημέρι – Γρονθοκόπησε παππού που είχε βγάλει βόλτα το μωρό

Ένας παππούς δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο ενώ έσπρωχνε το καροτσάκι που βρισκόταν το μόλις 10 μηνών εγγονάκι του μέσα σε μια πολυτελή γειτονιά της Καλιφόρνια έξω από το Λος Άντζελες.

Ο ανυποψίαστος παππούς διέσχιζε μια διασταύρωση στο Καλαμπάσας όταν ξαφνικά τον πλησίασε από πίσω ένας άνδρας που φορούσε καπέλο του μπέιζμπολ, σύμφωνα με πλάνα από κάμερες ασφαλείας.

Δευτερόλεπτα αργότερα, χωρίς προειδοποίηση, ο ύποπτος γυρίζει γρήγορα πίσω το χέρι του και χτυπά με γροθιές στο πλάι του προσώπου τον ηλικιωμένο γύρω στις 5:45 μ.μ. της Τρίτης, σύμφωνα με το KTLA .

Ο παππούς φαίνεται να πιάνει σφιχτά το τιμόνι του καροτσιού καθώς το σώμα του ταλαντεύεται από τα χτυπήματα, οδηγώντας τελικά τον ίδιο και το καρότσι στο έδαφος.

Ο άνδρας μπαίνει γρήγορα στο αυτοκίνητό του και απομακρύνεται ενώ ο ηλικιωμένος και το εγγόνι του πέφτουν στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το μωρό και το θύμα δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες αναγνώρισε ότι το όχημα ήταν ένα ασημί Honda Odyssey του 2005 με πινακίδες κυκλοφορίας της Νεβάδα. Μια γειτόνισσα, η Mary Steele, είπε ότι το θύμα είναι ένα «πολύ ωραίο μέλος της κοινότητας» που έχει ένα «όμορφο σπίτι».

«Οι άνθρωποι ξέρουν ποιος είναι και το μωρό είναι ένα αθώο θύμα», δήλωσε στο KTLA.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ