Καιρός: «Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική – LIVE η πορεία της κακοκαιρίας

Λίγη ώρα μετά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, «άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αττική. 

Σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου η βροχόπτωση είναι σφοδρή, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης—Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από το βράδυ της Πέμπτης (01-09-2022) έως και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (03-09-2022) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη βόρεια Ελλάδα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.

Πιο αναλυτικά:

Από σήμερα το βράδυ (01-09-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο Παρασκευή (02-09-2022) τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία, από το μεσημέρι τη Θεσσαλία και έως αργά το απόγευμα το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Το πρωί του Σαββάτου (03-09-2022) οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, το βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ