Ήθελε να την βγάλει στην πορνεία

Ήθελε να την βγάλει στην πορνεία

Μια συγκλονιστική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν σήμερα τα ξημερώματα άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων συνέλαβαν μια νεαρή γυναίκα και έναν Αλβανό, κοντά στα σύνορα.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που είχαν στήσει μπλόκο στο Καλπάκι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ένα αυτοκίνητο που εισήλθε από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα της Κακαβιάς επειδή το θεώρησαν ύποπτο.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα με τα φώτα του περιπολικού, για να σταματήσει προκειμένου να το ελέγξουν ο οδηγός επιτάχυνε και επιβεβαίωσε τις υποψίες τους.

Ακολούθησε καταδίωξη. Κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τον οδηγό, υπήκοο Αλβανίας και μία νεαρή κοπέλα. Το διαβατήριο της κοπέλας ήταν Ρουμάνικο, ωστόσο η ίδια μιλούσε Ιταλικά.

Οι αστυνομικοί που ακινητοποίησαν το όχημα ζήτησαν  από το τμήμα του Δερβενακίου την βοήθεια μις γυναίκας, συναδέλφου τους, προκειμένου να γίνει σωματικός έλεγχος στην αλλοδαπή κοπέλα.

Όταν η αστυνομικός την πλησίασε εκείνη της ζήτησε βοήθεια αποκαλύπτοντάς της ότι την απήγαγαν και ότι την πηγαίνουν στην Αθήνα για να την εκπορνεύσουν.

Εξήγησε ότι είχε δώσει ραντεβού με τον άνδρα στα σύνορα προκειμένου εκείνος να την κατεβάσει στην Αθήνα για να εργαστεί ως τραγουδίστρια σε νυχτερινό μαγαζί, ωστόσο στην διαδρομή της αποκάλυψε ότι θα δουλέψει σε οίκο ανοχής. 

Την είχε απειλήσει  μάλιστα πως αν αποκάλυπτε την αλήθεια θα της έκανε κακό.

Το διαβατήριο της αποδείχθηκε πλαστό, της το έδωσαν οι σωματέμποροι στο Αργυρόκαστρο, η κοπέλα είναι από τη Βόρεια Αλβανία.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ