Ηράκλειο: Της έκλεψαν το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της – Βίντεο ντοκουμέντο

Μια γυναίκα στο Ηράκλειο βίωσε πρόσφατα μια περίεργη περιπέτεια. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, που είχε αφήσει προσωρινά έξω από ένα μίνι μάρκετ για να κάνει τα ψώνια της, είδε έναν άγνωστο άνδρα να μπαίνει σε αυτό, να πατάει γκάζι και να γίνεται… καπνός.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr πρόκειται για την κυρία Βάσω Τσουκαλά η οποία είναι μία μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε ξεχάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μέσα σε αυτό.

Το βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το neakriti.gr, δείχνει τον άνδρα να μπαίνει στο αυτοκίνητο και να φεύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η κυρία Τσουκαλά βγαίνει από το κατάστημα και βλέπει το αυτοκίνητο της να απομακρύνεται με τον άγνωστο άνδρα στο τιμόνι.

https://www.neakriti.gr/kriti/irakleio/2020180_apisteyti-peripeteia-irakleiotissas-tis-eklepsan-ih-mprosta-sta-matia-tis

Αργότερα, φαίνεται ότι ο οδηγός, που φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με τρία παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η κυρία Τσουκαλά, που βρίσκεται ήδη σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, αποκάλυψε ότι η ασφαλιστική εταιρεία δεν καλύπτει τις ζημιές στο αυτοκίνητό της.

https://www.neakriti.gr/kriti/irakleio/2020180_apisteyti-peripeteia-irakleiotissas-tis-eklepsan-ih-mprosta-sta-matia-tis

Ο άγνωστος άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και η υπόθεσή του παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της δίκης, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είναι τοξικομανής και του επιβλήθηκε πρόγραμμα απεξάρτησης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 5, στην περιοχή του Γιόφυρου στο Ηράκλειο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ