Ηράκλειο: Αναβλήθηκε η δίκη του νταή οδηγού που έδειρε δύο μαθητές επειδή του έκαναν παρατήρηση

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του νεαρού οδηγού ο οποίος ξυλοκόπησε έναν μαθητή και επιχείρησε να επιτεθεί και σε δεύτερο, επειδή του έκαναν παρατήρηση γιατί πέρασε από διάβαση, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σήμερα αναμενόταν να εκδικαστεί η υπόθεση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost πήρε αναβολή για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Όλα συνέβησαν χθες, λίγο μετά τις 8 το πρωί, σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου όταν οι δύο μαθητές, 17 και 16 ετών, επιχείρησαν να περάσουν την διάβαση πεζών στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων στα Καμίνια.

Τότε όμως ο 22χρονος οδηγός αυτοκινήτου διέσχισε, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, τον δρόμο με αποτέλεσμα ο 17χρονος μαθητής να του κάνει παρατήρηση λέγοντάς του «Πού πας; Είναι διάβαση».

Ο 22χρονος τράβηξε αμέσως χειρόφρενο και κατέβηκε από το αυτοκίνητο ρίχνοντας μπουνιά στον 17χρονο, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο οδόστρωμα. Επιπλέον, άρχισε να σπρώχνει και τον 16χρονο φίλο του.

Διερχόμενοι οδηγοί επιχείρησαν να σταματήσουν τον νταή οδηγό και κάλεσαν την αστυνομία.

Άνδρες της Άμεσης Δράσης μέσα σε λίγα λεπτά, είχαν περάσει χειροπέδες στον 20χρονο θερμόαιμο οδηγό και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 17χρονος μαθητής διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπο του.

Κρήτη ξυλοδαρμός μαθητή

Κρήτη ξυλοδαρμός μαθητή

Κρήτη ξυλοδαρμός μαθητή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ