Ηράκλειο: Άγριος καβγάς αδελφών μέσα σε νεκροταφείο – Οι μηνύσεις και οι διαφορετικές καταθέσεις

Ούτε τον χώρο όπου βρίσκονταν δεν σεβάστηκαν δύο αδέλφια στο Ηράκλειο Κρήτης και έστησαν καβγά μέσα σε νεκροταφείο. Το περιστατικό έληξε με τη σύλληψη και των δύο και την παραμονή τους στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν στο νεκροταφείο βρισκόταν ένας 41χρονος άνδρας με την 36χρονη σύζυγό του και τον 17χρονο γιο τους.

Τότε, ένα αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο νεκροταφείο στο οποίο επέβαιναν ο 43χρονος αδελφός του με την 42χρονη σύζυγό του.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα φαίνεται να πήραν άλλη τροπή καθώς άρχισε ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο αδελφούς που έληξε με τη σύλληψή τους.

Οι μηνύσεις και οι διαφορετικές καταθέσεις

Η κάθε οικογένεια και ο κάθε αδελφός κατέθεσε τα γεγονότα από τη δική του οπτική. Η μία πλευρά ανέφερε πως μόλις μπήκε το αυτοκίνητο επιχείρησε να τραυματίσει τον γιο τους ενώ στη συνέχεια υπήρξε και ξυλοδαρμός.

Η δεύτερη πλευρά ανέφερε πως δεν έγιναν έτσι  τα πράγματα και πως πρώτα δέχθηκαν επίθεση ενώ υπήρξε και αναφορά πως η μία επίθεση έγινε με τάβλα.

Μάλιστα, ο ένας αδελφός ανέφερε πως πήγε στο ΠΑΓΝΗ για πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα. Το αποτέλεσμα ήταν τα δύο αδέλφια μαζί με την 42χρονη σύζυγο να συλληφθούν και να καταθέσουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον.

Την ίδια ώρα, αναζητείται ο γιος της πρώτης οικογένειας καθώς σε βάρος του υπάρχει κατάθεση για εξύβριση. Οι αστυνομικοί προσπαθούν με ιδιαίτερη προσοχή να αντιληφθούν τι ακριβώς έχει συμβεί ώστε να σχηματίσουν την ανάλογη δικογραφία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ