Αγρίνιο: Ασθενής τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο νοσοκομείο – «Μεροκάματο του τρόμου» λέει διασώστης

Για «μεροκάματο του τρόμου» κάνει λόγο μέσω ανάρτησής του ένας διασώστης, έπειτα από καταστροφές που προκάλεσε ένας ασθενής, σε κατάσταση αμόκ, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο νοσοκομείο στο Αγρίνιο.

Ο διασώστης Γιώργος Καραγεώργος, αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του πως πρόκειται για συνθήκες «που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική».

Η ανάρτηση:

«Όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από νοσοκομείο στη λωρίδα της Γάζας, είναι από ένα γενικό νοσοκομείο της Ελλάδας.
Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα “ειρηνικό” νοσοκομείο στην χώρα μας.
Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου..

Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) άχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοί υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορείς. Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβάσεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές!

Αυτές οι εικόνες είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ