Τέλος το Twitch από το Nintendo Switch

To Twitch αποφάσισε να διακόψει την υποστήριξη της εφαρμογής του στο Nintendo Switch. Η εφαρμογή θα αφαιρεθεί από το Nintendo eShop στις 6 Νοεμβρίου και όσοι την έχουν ήδη κατεβάσει θα «χάσουν την πρόσβαση» στις 31 Ιανουαρίου 2024.

Το Twitch λάνσαρε την εφαρμογή του για το Switch στα τέλη του 2021, ωστόσο οι χρήστες είχαν εκφράσει αρκετά παράπονα. Ένα από τα παράπονα ήταν ότι οι χρήστες δεν μπορούσαν να δουν το chat, και θα έπρεπε να χρησιμοποιούν άλλη συσκευή εάν ήθελαν να δουν τι γράφουν οι άλλοι viewers ή εάν ήθελαν να πληκτρολογήσουν ένα μήνυμα. Επίσης δεν μπορούσαν να κάνουν subscribe στους αγαπημένους τους δημιουργούς. Μάλιστα οι χρήστες δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να κάνουν μία δική τους μετάδοση.

«Πρόσφατα πήραμε τη δύσκολη απόφαση να αφαιρέσουμε την εφαρμογή Twitch από το Nintendo Switch. Η Nintendo παραμένει ένας πολύτιμος συνεργάτης και εκτιμούμε όλη την υποστήριξη που παρείχε η κοινότητα του Switch στο Twitch και στους streamers μας», ανέφερε η Gabriella Raila του Twitch σε δήλωσή της στο The Verge.

πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ