Ίος: Ο πιο θλιβερός αποχαιρετισμός – Οι Ιρλανδοί φοιτητές παρατάχθηκαν σε σειρά ενώ μεταφέρονταν οι σοροί

Συγκινητικές εικόνες δείχνουν μια τιμητική φρουρά που σχημάτισαν Ιρλανδοί φοιτητές καθώς οι σοροί των δύο φίλων τους έφευγαν από την Ίο. Δεκάδες φοιτητές παρατάχθηκαν στον παραλιακό δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι του νησιού καθώς οι σοροί του Andrew O’Donnell και του Max Wall, μεταφέρθηκαν σε ένα πλοίο για την Αθήνα, προκειμένου να γίνει νεκροψία για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου τους.

Ίος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στις σορούς των δύο Ιρλανδών μαθητών

Τα κεφάλια σκυμμένα, τα μάτια δακρυσμένα, καθώς πολλοί από τους νέους ήταν μαθητές του Κολλεγίου St Michael του Δουβλίνου όπου φοιτούσαν και οι δύο 18χρονοι που έχασαν τραγικά τη ζωή τους.

Κάποιοι από τους μαθητές τοποθέτησαν κίτρινα τριαντάφυλλα στις νεκροφόρες των δύο φοιτητών ως ένδειξη της φιλίας τους, ενώ άλλοι έκλαιγαν καθώς οι σοροί μεταφέρθηκαν από το Κέντρο Υγείας Ίου στο λιμάνι, σε μικρή απόσταση, την Τρίτη (4/7).

Ίος: Ο Μαξ πέθανε αφού πέρασε μια μέρα αναζητώντας τον φίλο του – Είχε φτιάξει και αφίσες

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Dailymail

Οι γονείς του Άντριου και του Μαξ βρέθηκαν επίσης στην Ίο για τη θλιβερή αποστολή και συνόδευσαν τα φέρετρά τους στην Αθήνα. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία τα αρχικά ευρήματα έδειξαν ότι ο Άντριου πέθανε ύστερα από πτώση και τραυματισμό στο κεφάλι του. Η σορός του εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε βραχώδη πλαγιά κοντά στην περιοχή του λιμανιού.

Ίος: Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου των δύο φίλων θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση

Ο Μαξ πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή προσβολή μόλις μια ώρα αργότερα αφού άκουσε τα νέα ενώ περπατούσε στην περιοχή του λιμανιού και κατέρρευσε στην είσοδο ενός στενού. Οι αξιωματούχοι αποκάλυψαν επίσης ότι θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις. Ο Άντριου πιστεύεται ότι ήταν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους στη Χώρα, η οποία είναι γεμάτη με μπαρ και κλαμπ, πριν χωριστεί από αυτούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ