Επίθεση με βιτριόλι: “Αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο δειλή είναι” είπε η Ιωάννα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, βγαίνοντας από το δικαστήριο με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είπε στις κάμερες:

“Για ακόμη μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι”, είπε αναφερόμενη στο γεγονός πως η κατηγορουμένη για την επίθεση με βιτριόλι  απουσίαζε από το δικαστήριο.

Λίγο νωρίτερα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε αναγνώσει γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεσή της κατηγορουμένης για την επίθεση με το βιτριόλι, να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα.

Επίθεση με βιτριόλι: Διεκόπη η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου

Λίγο πριν από τη διακοπή της δίκης στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η Ιωάννα, θύμα της σφοδρής επίθεσης. Η Ιωάννα δήλωσε τα στοιχεία της και αμέσως μετά η διαδικασία διεκόπη.

Κατά τη διαδικασία, αναγνώστηκαν τα ονόματα και των 34 μαρτύρων κατηγορίας, ενώ η πολιτική αγωγή πρότεινε ακόμη 5 μάρτυρες, κυρίως επιστήμονες.

Τέλος, η υπεράσπιση ανέφερε ότι σκοπεύει σε μεταγενέστερο στάδιο να προσκομίσει κι αυτή τον κατάλογο των μαρτύρων υπεράσπισης.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η δίκη.

Επίθεση με βιτριόλι Ιωάννα

Συγκλονιστικές στιγμές στην άφιξη της Ιωάννας στο δικαστήριο

Λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας,  προκειμένου να παρασταθεί στη δίκη της 36χρονης Έφης, που τον περασμένο Μάιο της επιτέθηκε εκτοξεύοντας της βιτριόλι. Η Ιωάννα φορούσε ένα καπέλο και την ειδική μάσκα λόγω των τραυμάτων της.

Έξω από το δικαστήριο την περίμενε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος της φώναζε “μπράβο” και τη χειροκροτούσαν.

Πέρασε την είσοδο του κτιρίου και κατευθύνθηκε προς την αίθουσα, χωρίς να κάνει κάποια δήλωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ