Ηλιούπολη: Ανοίγουν στόματα για τον προπονητή-βιαστή – Το βίαιο παρελθόν και οι νέες καταγγελίες

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου αναμένεται να απολογηθεί ο προπονητής Τάε Κβον Ντο, ενώπιον της 14ης τακτικής ανακρίτριας, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικων αθλητριών στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι, σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο 44χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 βίασε τουλάχιστον πέντε αθλήτριες του, ενώ η έρευνα για τη δράση του είναι σε πλήρη εξέλιξη και στο «μικροσκόπιο» μπαίνει το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εκθείαζε τις ανήλικες αθλήτριες και τις έπειθε να κάνουν μαζί του ατομικές προπονήσεις. Κατόπιν, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους είτε στο γυμναστήριο του στην Ηλιούπολη είτε στο σπίτι του.

H επίθεση στην εν διαστάσει σύζυγό του το 2020

Υπενθυμίζεται πως από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του έγιναν γνωστά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον 44χρονο. Επρόκειτο για αλλεπάλληλες καταγγελίες της πρώην συζύγου του, η οποία φέρεται να έχει ξυλοκοπηθεί από το 2018 μέχρι το 2020.

Οπως είχε υποστηρίξει το 2020, όταν του ζήτησε να φύγει από το σπίτι την απείλησε με κυνηγετική καραμπίνα ότι θα την σκοτώσει. Μάλιστα, αφού εκτόξευσε απειλές κατά της ζωής της πρώην συζύγου του, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Έρχονται νέες καταγγελίες

Παράλληλα, νέες καταγγελίες αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας για τον 44χρονο προπονητή, όπως μετέδωσε το Mega, καθώς οι αστυνομικοί είναι πλέον πεπεισμένοι ότι και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματά του και περιμένουν την απολογία του, προκειμένου να πάρουν το πράσινο «φως» από τις δικαστικές Αρχές για να δώσουν τα στοιχεία και τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν εξονυχιστικά και την πρόσφατη δράση του κατηγορούμενου προπονητή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέχρι και λίγο διάστημα πριν τη σύλληψή του κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονη αθλήτριά του.

Στο μεταξύ, απαντήσεις στη σκοτεινή αυτή υπόθεση αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια σε κινητά, τάμπλετ και λάπτοπ που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ