Ηλεία: Μυστήριο με τον θάνατο του 29χρονου στην Κυλλήνη – «Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε δεν ήταν καθόλου καλά»

Συντετριμμένοι είναι οι στενοί συγγενείς του 29χρονου πατέρα που εντοπίστηκε κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικού στην Κυλλήνη με την υπόθεση να έχει πολλά «θολά» σημεία, που μένει να αποσαφηνιστούν.

Ο αδελφός του, μίλησε στο Mega και περιέγραψε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Παράλληλα ζητάει από τις Αρχές να ψάξουν και να μην κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης γρήγορα ως αυτοκτονία.

Ο 29χρονος πατέρας ενός 9χρονου παιδιού, είχε κατέβει στην Ηλεία από την Φθιώτιδα για να συναντήσει την πρώην γυναίκα του. Τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς στις 29 Οκτωβρίου στη περιοχή του Βαρθολομιού και προχθές εντοπίστηκε η σορός του, από τον ιδιοκτήτη εξοχικού, που όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Αθήνα.

Το ύψος και το σημείο του δέντρου που βρέθηκε κρεμασμένος, σε συνδυασμό με το σχοινί που υπήρχε στα χέρια του, έχουν κάνει πολλούς στην περιοχή να σκέφτονται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Με τους αστυνομικούς πάντως, να θεωρούν πιο πιθανό ότι πρόκειται για αυτοκτονία, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως ο νεαρός ανέβηκε με σκάλα στο δέντρο και προσπάθησε να δέσει τα χέρια του, για να εκμηδενίσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

«Κι εγώ αυτή τη στιγμή που μιλάω δεν είμαι καλά ψυχολογικά με αυτά που είδα», δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

Ο ιδιοκτήτης του εξοχικού ήρθε αντιμέτωπος με τις ανατριχιαστικές εικόνες όταν προσπάθησε να διαπιστώσει από πού προερχόταν η αφόρητη δυσοσμία στο σπίτι. Με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και πολύ γρήγορα να ειδοποιούνται και οι στενοί συγγενείς του 29χρονου.

Ο αδελφός του θύματος συμπλήρωσε πως «Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε ο αδελφός μου δεν ήταν καθόλου καλά».

Η σορός του 29χρονου που βρισκόταν σε αποσύνθεση αναγνωρίστηκε από την μητέρα και τον αδελφό του. Οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όπως είπε ο αδελφός του θύματος, ο 29χρονος ήθελε να κάνει ακόμα μία προσπάθεια επανασύνδεσης με τη γυναίκα του. Όταν ένα πρωί, τα ίχνη του χάθηκαν μυστηριωδώς, χωρίς να έχει πάρει μαζί κανένα από τα προσωπικά του αντικείμενα. «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε “θα πάω να πάρω τη γυναίκα μου”. Ζούσαν μαζί και έχουν ένα παιδάκι 9 χρονών», είπε ο αδελφός του.

Το Βαρθολομιό, όπου έμενε με τον αδελφό του,  απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Διασπορά Κυλλήνης όπου εντοπίστηκε η σορός του. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν ότι σκόπευε να πάει εκεί.

Οι έρευνες στην Κυλλήνη συνεχίζονται εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να αποσαφηνίσει την αιτία θανάτου του 29χρονου πατέρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ