Ηλεία: Μαρτυρικός θάνατος για 78χρονο στην Πηνεία – Πήγε στο χωράφι και δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι

Μαρτυρικό θάνατο υπέστη ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Ροδιά της Πηνείας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση και ανήμπορος να αντιδράσει και να καλέσει σε βοήθεια, ξεψύχησε αρκετή ώρα αργότερα.

Ο 78χρονος βρέθηκε νεκρός αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Είχε μεταβεί στο κτήμα του και επέλεξε να επιστρέψει σπίτι του από μία διαφορετική διαδρομή, μέσα από τα χωράφια.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, ο άτυχος άνδρας έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και στο σώμα.

Από την ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώθηκε ότι είχε σπασμένα πλευρά, γεγονός που επέφερε τον τραυματισμό ζωτικών του οργάνων.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατος του δεν ήταν ακαριαίος, ωστόσο, ο άτυχος 78χρονος δεν μπορούσε να αντιδράσει και να κινηθεί ώστε να καλέσει σε βοήθεια.

Οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν και τον εντόπισαν νεκρό μέσα σε μια «λίμνη» αίματος, από το σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πηγή: patrisnews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ