Η μία κουρευόταν και η άλλη… έκλεβε – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να κλέψουν διάφορα προϊόντα από κομμωτήριο στον Λαγκαδά, σκέφτηκαν δύο γυναίκες αλβανικής καταγωγής.

Οι δύο φίλες και χρόνια πελάτισσες του συγκεκριμένου κομμωτηρίου, πήγαν όπως συνήθιζαν για μια περιποίηση των μαλλιών τους και όλα έδειχναν φυσιολογικά. Τελικά όμως, το κούρεμα της μίας κόστισε κάτι παραπάνω στην ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που κατέγραψε καρέ καρέ την κλοπή στο κομμωτήριο, η μία κουρευόταν απασχολώντας την κομμώτρια, ενώ η άλλη έκλεβε διάφορα προϊόντα από το μαγαζί. Σε ρόλο συνεργού η μία γυναίκα που κουρευόταν έβλεπε από τον καθρέφτη τη φίλη της και της έδινε οδηγίες για το πού να… χτυπήσει. Και όλα αυτά στη μητρική τους γλώσσα ώστε να μην το αντιλαμβάνεται η κομμώτρια.

Οι δύο Αλβανίδες έκλεψαν από το κομμωτήριο ένα ζελέ μαλλιών, ένα λάδι μαλλιών και μία λακ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η γυναίκα βάζει το πρώτο προϊόν στην τσέπη του μπουφάν, το δεύτερο μέσα στο μανίκι της μπλούζας της και το τρίτο ανάμεσα στα πόδια της. Μάλιστα, για να μην κινήσει υποψίες, στη συνέχεια τακτοποιούσε τις θέσεις των υπολοίπων για μην φαίνεται το κενό.

Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερώσει την Αστυνομία και θέλησε με τη δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο να κινητοποιήσει τους καταστηματάρχες, προκειμένου να μην συμβεί και σε αυτούς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: lagadas.net

Διαβάστε επίσης: 

Ληστεία με μαχαίρι σε φούρνο στο Κερατσίνι

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ