H μητέρα της Άννυ: Τότε κατάλαβα ότι ο σύντροφος μου σκότωσε το παιδί – ΒΙΝΤΕΟ

«Άρχισα να υποψιάζομαι πράγματα για τον Σάββα, όταν άρχισε να μου μπερδεύει ημερομηνίες, αυτό έγινε την 3η-4η μέρα. Στην αρχή μου είπε ότι η Άννυ εξαφανίστηκε, αλλά δεν είναι έτσι όπως φαίνεται, μην τρελ��θείς, να με ακούσεις και θα καταλάβεις», δήλωσε στην εκπομπή του «Ε», «Τατιάνα Live» η μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, η οποία αποκάλυψε ότι ο σύντροφος της την κτύπησε μία φορά με αφορμή ένα ψέμα του Νικολάι.

«Μου είπε ότι το παιδί το έδειξαν στην τηλεόραση και μου είπε ότι βρήκανε. Μου είπε ότι το παιδί το πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει το πού. Δεν ήταν ένα, αλλά ήταν τόσα πολλά, αλλά δεν πρόλαβε να ακούει το πού», είπε η μητέρα της Άννυ και πρόσθεσε: «Μετά μου είπε ότι θα μου πάρουν το παιδί, επειδή κάνω τη δουλειά της ιερόδουλης και θα με βάλουν φυλακή. Έτσι για αυτό είπα στην αρχή ότι το παιδί είναι σε μία φίλη μου, γιατί φοβήθηκα ότι θα μου το πάρουν, επειδή είμαι ιερόδουλη».

«Τα πρώτα πέντε λεπτά δεν πίστεψα ότι το παιδί είχε χαθεί. Πίστευα ότι ήθελε να με στενοχωρήσει, επειδή ήμουν χαρούμενη γιατί δεν του άρεσε να είμαι χαρούμενη», είπε ακόμα η μητέρα της Άννυ.

«Πήγα μόνη μου και έκανα την καταγγελία για την Άννυ, όλα τα έκανα μόνη μου. Ο Σάββας ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν», σημείωσε.

«Ο Σάββας με τον Νικολάι με καταδίκασαν σε ισόβια, μου πήραν τη ζωή μου», δήλωσε στο τέλος της εκπομπής η Δημητρίνα Μπορίσοβα.  

«Όσα παιδιά και αν έχω, δεν αλλάξει ποτέ ο πόνος για την Άννυ. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό», είπε η 26χρονη, η οποία έδωσε σήμερα τρισάγιο στη μνήμη της μικρής Άννυ μπροστά από το διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.  

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τίτλοι τέλους στην υπόθεση της δολοφονίας της Άννυ

Το ξέσπασμα της μητέρας της Άννυ μετά τη δίκη: Ο Σάββας δεν είπε όλη την αλήθεια

Ο τεμαχισμός έγινε για να αποκρύψουν πως πέθανε η Άννυ, είπε η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας για τον πατέρα της Άννυ και τον φίλο του: “Σκότωσαν με οξύ και βίαιο τρόπο” – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ