Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Τι όπλισε το χέρι του δράστη – Εικόνες από το σημείο του εγκλήματος

Σοκ έχει προκαλέσει η δολοφονία 47χρονης στο Πάνορμο Ρεθύμνου, από έναν 49χρονο. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 49χρονος, φέρεται να δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα επειδή τον απέρριψε ερωτικά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος την πυροβόλησε πισώπλατα, μέσα σε επιχείρηση fish spa που διατηρεί στην περιοχή. Στη συνέχεια ο ίδιος αυτοπυροβολήθηκε και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Από το νοσοκομείο Ρεθύμνου, ο φερόμενος ως δράστης, μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας

Το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα ακόμη μία γυναίκα, όπως έγραψε το Creta24, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 49χρονος φερόμενος ως δράστης, κρατώντας κυνηγετική καραμπίνα, βρέθηκε στην επιχείρηση της άτυχης γυναίκας στο Πάνορμο πυροβολώντας την στην πλάτη. Το φονικό σημειώθηκε μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών και μάλιστα ένας τραυματίστηκε στο χέρι. Ο ίδιος τράπηκε σε φυγή και στη συνέχεια θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και ακολούθως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η τραγική είδηση θανάτου της γυναίκας η οποία υπέκυψε στα τραύματα της, προκάλεσε σοκ. Πρόκειται για την 8η γυναικοκτονία από την αρχή της φετινής χρονιάς.

Πηγές: creta24.gr/rethemnonews.gr/zarpanews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ