Γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Κρίμα για τα παιδιά που αφήνουν πίσω» – Σε σοκ οι γείτονες της 42χρονης

Σε σοκ είναι οι κάτοικοι στην οδό Κομνηνών στην Καλαμαριά, στην Θεσσαλονίκη μετά το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Αστυνομικός φέρεται να πήγε τα παιδιά του στο σχολείο και έπειτα λίγο μετά τις 8:00 επέστρεψε σπίτι, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα την πρώην γυναίκα του. Στη συνέχεια, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ στην Καλαμαριά – Δύο νεκροί με τραύματα από σφαίρα

Αστυνομικός και κάτοικος της περιοχής, που γνώριζε τον 38χρονο αυτόχειρα και φερόμενο ως δολοφόνο της 42χρονης συζύγου του, μιλώντας στην ιστοσελίδα, thestival.gr, εξήγησε πως δεν είχε ακούσει αν υπήρχαν διαφορές μεταξύ του ζευγαριού.

«Ήταν χωρισμένοι, ήξερα τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε. Δεν είχα ακούσει αν είχαν διαφορές ή κάποιον καβγά. Είναι σαν να τον ήξερα, συνάδελφος είναι κι αυτός. Κρίμα για τα παιδιά που θα αφήσουν πίσω», ανέφερε ο αστυνομικός.

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε – Έχει ξεφύγει η κατάσταση»

«Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε. Νέα παιδιά, εγώ είμαι 21 χρονών, κάνω πολεμική τέχνη και φοβάμαι» ανέφερε η Γεωργία, κάτοικος της περιοχής.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση»  τονίζει αναφορικά με τις γυναικοκτονίες, λέγοντας πως «όλα ξεκινούν από το σπίτι».

«Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση, έμαθα ότι τα παιδιά είναι στο σχολείο» κατέληξε.

Τι λέει ο άνθρωπος που ενημέρωσε την Αστυνομία – «Ήταν σαν υπόκωφος ήχος»

«Ήταν σαν υπόκωφος ήχος. Δεν κατάλαβα ότι ήταν πυροβολισμός. Μετά από λίγο ενημερώσαμε την αστυνομία γιατί φοβηθήκαμε. Όταν μας είπαν ότι πρόκειται για έγκλημα και αυτοκτονία παγώσαμε».

Αυτά αναφέρει συγκλονισμένος στο ThessToday ο πολίτης που ειδοποίησε την αστυνομία για την τραγωδία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ