Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ξέσπασε η θεία της Δώρας για τον δολοφόνο

Βαρύ πένθος και σοκ επικρατεί στην οικογένεια της 31χρονης Δώρας, θύμα της γυναικοκτονίας που συγκλονίζει από χθες τη Ρόδο. Η καθηγήτρια έπεσε νεκρή από τα πυρά του άνδρα με τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα, έπειτα από σχέση λίγων μηνών. Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα.

Η θεία της Δώρας, ξεσπά για τον δολοφόνο που έβαλε βίαιο τέλος στη ζωή μίας νέα γυναίκας, που είχε όνειρα για το μέλλον. “Ο δολοφόνος ήταν ύπουλος και προβληματικός αλλά το καταλάβαμε αργά”, ανέφερε στη “ΡΟΔΙΑΚΗ”.

Με πόνο ψυχής και συγκλονισμένη από την τραγωδία που έπληξε την οικογένειά της, η θεία της Δώρας Ζαχαριά, μίλησε για το δράμα που βιώνει ολόκληρη η οικογένεια και για τη θλιβερή κατάσταση που είχε βιώσει το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του δολοφόνου – πρώην συντρόφου της, η ανιψιά της.

Η κηδεία της 31χρονης θα γίνει αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

δολοφονία ρόδος

Θεία Δώρας: “Ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν”

“Ευτυχώς θεία, έφυγα από αυτόν” ήταν οι τελευταίες κουβέντες που είχε με την αδελφή της μητέρας της.

“Ήθελε να τον γνωρίσει. Της φερόταν πάρα πολύ καλά και πριν και αργότερα, όταν της είχε προτείνει να συγκατοικήσουν. Τον είχε γνωρίσει από τον χειμώνα. Η σχέση τους στην αρχή πήγαινε πολύ καλά”, λέει η θεία της.

“Αποφάσισαν να συγκατοικήσουν σε κάποια στιγμή. Κι από τότε άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα. Είναι πολύ λίγο το χρονικό διάστημα για να αξιολογήσεις κάποιον άνθρωπο. Η Ντόρα μας του έδωσε κάποια ευκαιρία. Όμως όταν είδε ότι υπήρχε πρόβλημα αποφάσισε να χωρίσει. Πήγαν με την αδελφή μου την άλλη, μάζεψαν τα πράγματα από το σπίτι και ήρθε στο σπίτι. Μία εβδομάδα πριν έγινε σχεδόν αυτό”, αναφέρει.

Δολοφονία στη Ρόδο: “Ήξερε τι έκανε, είχε το σκοπό του – Δούλευε ύπουλα”

Ερ: Είχε δημιουργήσει ένταση όταν πήγαν εκεί;

Θεία Δώρας: Όχι, πάντα ήπιος φαίνονταν. Όμως, όπως φαίνεται, ήξερε τι έκανε και είχε το σκοπό του.

Ερ: Μάζεψαν τα πράγματα κι έφυγαν; Χώρισαν συναινετικά; Χωρίς εντάσεις;

Θεία Δώρας: Ναι. Χώρισαν έτσι απλά. Ούτε μηνύματα της έστειλε, ούτε την παρακάλεσε να επιστρέψει ούτε τίποτα. Δούλευε ύπουλα. Έτσι πιστεύω.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ-ΡΟΔΟΣ

Ερ: Σας είχε μιλήσει για απειλές;

Θεία Δώρας: Όχι. Σε μένα δεν είχε εκφράσει τίποτε τέτοιο. Δεν ξέρω αν είπε κάτι άλλο στην αδελφή μου. Όχι, δεν φοβόταν το κορίτσι μας. Και κανέναν. Και αυτό μου έκανε εντύπωση. Γιατί αν φοβόταν θα πρόσεχε. Θα ζητούσε βοήθεια.

Το μόνο είναι ότι μια μέρα πριν να γίνει το κακό τον είδε! Ήταν έξω από ένα σπίτι που έκανε μάθημα σε παιδιά. Ήταν φιλόλογος. Τον είδε που περίμενε απ’ έξω, με ένα αυτοκίνητο που είχε ενοικιάσει. Μια μέρα πριν το φονικό όλα αυτά. Και βέβαια αυτή η κίνηση την υποψίασε. Το είπε στη μητέρα της. Εγώ ανησύχησα είναι αλήθεια.

Ερ: Μίλησαν μεταξύ τους;

Θεία Δώρας: Όχι, δεν μίλησαν. Το ανέφερε στη μητέρα της. Κι εγώ από’ κει το έμαθα. Δεν την είχα δει τις τελευταίες μέρες. Δούλευε το κορίτσι μας, έρχονταν βράδυ. Κι εμείς το ίδιο. Την επόμενη μέρα, πήγε να μπει στο αυτοκίνητο. Να πάει στα παιδιά, στα μαθήματα και τη σκότωσε! Αυτό!

Ρόδος - έγκλημα
Η γυναικοκτονία στη Ροδο έχει προκαλέσει νέο σοκ στο πανελλήνιο (ΦΩΤΟ rodiaki.gr)

Έρ: Γνώριζε η Ντόρα ότι ήταν πριν παντρεμένος, ότι είχε προβλήματα;

Θεία Δώρας: Όχι, δεν μας είπε τίποτα. Δεν μας ανέφερε κάτι τέτοιο. Το ότι ήταν παντρεμένος το ξέραμε. Δεν ξέραμε όμως λεπτομέρειες.

Το κορίτσι μας δεν φοβόταν. Την ενόχλησε κάτι, τα μάζεψε και ήρθε σπίτι. Τι πιο απλό για ένα παιδί, μια κοπέλα και μια σχέση; Όταν δεν περνάς καλά τα μαζεύεις και φεύγεις. Τι άλλο να έκανε;

Ερ: Είχαν πάει μαζί για διακοπές;

Θεία Δώρας: Ναι, είχαν πάει κι εκεί είχαν αρχίσει όλα. Αυτός τη ζήλευε. Το κορίτσι μας είχε γνωστούς πολλούς στο νησί που είχαν πάει. Κι αυτός της έκανε σκηνές. Να μη μιλά με τους φίλους της, να μη μιλά με τα ξαδέλφια της! Κι εκεί αποφάσισε η Ντόρα, ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί του.

Όταν επέστρεψε είπε να λήξει τη σχέση. Κι αυτό έκανε!».

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 31χρονη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 40χρονος δράστης ζήλευε παθολογικά τη Δώρα, ενώ ήταν βίαιος και χειριστικός και με προηγούμενες συντρόφους του. Τώρα ανοίγουν τα στόματα, αλλά είναι αργά, αφού η άτυχη Δώρα έπεσε θύμα του.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι και η Δώρα ήθελε να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου. Όμως δεν πρόλαβε.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.