Γρηγόρης Λέων: «Δεν ανέχομαι από κανέναν να με λοιδορεί»

O ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που είχε δεχτεί έντονα πυρά όταν αμφισβήτησε από την πρώτη στιγμή ότι οι θάνατοι των παιδιών οφείλονται σε κληρονομικότητα ξέσπασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Μάλιστα στην πορεία της υπόθεσης και από τη στιγμή που ανέλαβε συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Αλέξης Κούγιας δέχτηκε αμέτρητες προσωπικές επιθέσεις στις οποίες απάντησε και από την εκπομπή του Open.

«Έχουμε όλοι τα βιογραφικά μας και το κάνουμε με κόπο. Σπουδάζουμε χρόνια! Χρόνια από τη ζωή μου, καθυστέρησα άλλα πράγματα για αυτό. Δεν ανέχομαι από κανέναν να με λοιδορεί και να με συκοφαντεί και το κάνει επί σκοπού. Έχουμε διαβάσει πολύ για να έχουμε άποψη και να είμαστε σίγουροι» είπε αρχικά.

Μάλιστα ο Δημήτρης Σούρας που ήταν στην εκπομπή απόρησε που είδε τον ιατροδικαστή να υψώνει τους τόνους και τον ρώτησε σχετικά.

«Αν ήσασταν στη θέση μου θα ξεσπάγατε και ίσως και χειρότερα. Όλα έχουν τα όριά τους. Σε αυτή την υπόθεση κάποιοι τα έχουν ξεπεράσει επί σκοπόν. Μέχρι πριν από 3 μέρες βγήκε πάλι και με αποκάλεσε καραφλό. Ναι, αυτό είναι τιμή μου, είναι ο μπαμπάς μου, εγώ και μπορεί και ο γιος μου. Είναι το μοναδικό κληρονομικό που υπάρχει στην όλη υπόθεση» είπε με νόημα.

«Η απάντηση είναι ότι οι χαζές τρίχες πέφτουν από τα έξυπνα κεφάλια» είπε επικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ