Green γεύση δροσιάς και έμπνευσης για το καλοκαίρι σου

Γεύση δροσιάς πίνοντας Green Cola. Μια γουλιά απόλαυσης που «γαργαλάει» του γευστικούς κάλυκες με 0% ζάχαρη, και φυσικά χωρίς ασπαρτάμη.

H Green Cola, χωρίς ασπαρτάμη – την ουσία που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε πιθανώς καρκινογόνα, αλλά «ακίνδυνη» εφόσον καταναλώνεται σύμφωνα με τη συνιστώμενη ημερήσια δόση- προσφέρει αληθινή γεύση. Η νέα της σύνθεση δε, με περισσότερο ανθρακικό, την κάνει πιο απολαυστική και εκρηκτική από ποτέ.


Η εταιρεία που από το 2012 τάραξε τα «νερά» στην αγορά των αναψυκτικών, δίνοντας… χρώμα green στα προϊόντα της και αποτελώντας έμπνευση για καθέναν που ανοίγει ένα κουτάκι green cola, μπορεί να δώσει παραπάνω από αυτά που κάποιος φαντάζεται.

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους πρωταγωνιστές των ιστοριών της, οι οποίοι, βασιζόμενοι στον χαρακτήρα της Green Cola, αυτοσχεδιάζουν και βγαίνουν από τη δύσκολη θέση, φέρνοντας τα πράγματα εκεί που θέλουν με τον τρόπο τους. Τον green τρόπο.

Άλλωστε η Green Cola δημιουργήθηκε με σκοπό να γίνει το πρώτο αναψυκτικό τύπου Cola που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην κατηγορία του. Όχι μόνο για την υπέροχη γεύση που έχει. Αλλά και για αυτά που δεν έχει. Δεν έχει ζάχαρη και συντηρητικά, δεν έχει θερμίδες και φυσικά δεν έχει ασπαρτάμη – ουσία για την οποία οι ανακοινώσεις του ΠΟΥ έχουν προκαλέσει ανησυχία στο καταναλωτικό κοινό.

Με παρουσία περισσότερα από 10 χρόνια στην αγορά και αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών, αλλά και τις αλλαγές στις διατροφικές συνήθειες με μεγαλύτερη στροφή σε έναν πιο healthy τρόπο ζωής, η Green Cola προσαρμόζει ανάλογα και τα προϊόντα της. Δίνει έμφαση, γι’ αυτό και έχει κατακτήσει τις καρδιές όσων την απολαμβάνουν.

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μια σειρά από προϊόντα εκτός από την Green Cola, όπως τα Green Flavours, Green Soda & Tonic και Green Mocktails που έχουν κερδίσει τους καταναλωτές και έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς τους, συνοδεύοντας το φαγητό τους ή απλά δροσίζοντάς τους σε κάθε στιγμή τους ειδικά μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού.

Η Green Cola θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με τα προϊόντα της όπως όταν για πρώτη φορά λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά με επενδύσεις και το αναψυκτικό τύπου cola με στέβια που κανείς έως τότε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα πάρει «σάρκα και οστά». Κι όμως έγινε πραγματικότητα, κυκλοφορώντας στην αγορά ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό προϊόν, κερδίζοντας σημαντικά μερίδια αγοράς στον κλάδο.

#GreenCola #TheGreenSideofRefreshment 

#GreenLife #ΝOSugar 

#NOAspartame #ZeroCalories

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ