Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων – Αποφασίζουν επί της ενοχής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν, στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Το δικαστήριο αποσύρθηκε σε διάσκεψη, προκειμένου να αποφασίσει επί της ενοχής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Της Άννας Κανδύλη 

Της διακοπής προηγήθηκαν οι αγορεύσεις των δικηγόρων.

Ο κ. Αθ.Χαρμάνης, ο οποίος εκπροσωπεί τη μητέρα της Καρολάιν ζήτησε την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου χαρακτηρίζοντάς τον «πολυτάλαντο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και “ηθοποιό” που παραμένει αμετανόητος».

Την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τον θάνατο του σκύλου της οικογένειας, ζήτησαν οι δικηγόροι που εκπροσωπούν φιλοζωικά σωματεία, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλ.Παπαϊωαννίδης μίλησε για «ένα ρομάντζο που κατέληξε σε τραγωδία” και κάλεσε το δικαστήριο να δει τα γεγονότα μέσα από τα μάτια του κατηγορούμενου, ο οποίος έπνιξε την ίδια του την καρδιά και κατέστρεψε τις ζωές τους. Είναι εδώ για να πληρώσει», σημείωσε.

Εισαγγελέας της έδρας: «Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι»

Πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγορεύσεων η πρόεδρος έδωσε ξανά τον λόγο στην εισαγγελέα της έδρας, η οποία προέβη σε μια σύντομη δευτερολογία:

«Καταλαβαίνω τον αγώνα της υπεράσπισης να υποστηριχθεί ότι η Καρολάιν ήταν όρθια και δεν κοιμόταν. Όμως τότε θα αντιδρούσε, κάτι θα άκουγε η γειτόνισσα. Πήγε σαν το σκυλί στο αμπέλι. Επιστημονικά δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε το ιατροδικαστικό εύρημα των σφυγμών. Κάνουμε την τρίχα τριχιά, σκοτώνονται οι άνθρωποι επειδή διαφωνούν για το μωρό; Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να παραπλανήσει την αστυνομία. Η αρχή της αυτοενοχοποίησης δεν έχει ηθικό έρεισμα σε αυτήν την περίπτωση».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.