Γλυκά Νερά: Μια αγκαλιά όλη η Αλόννησος για τη μικρή Λυδία

Μια μεγάλη αγκαλιά για τη μικρή Λυδία ετοιμάζεται να γίνει η Αλόννησος, αφού η Σούζαν Κράουτς επέστρεψε στο νησί μαζί με την εγγονή της.

Η μικρή Λυδία θα μεγαλώσει στον τόπο όπου η μητέρα της έκανε τα πρώτα της βήματα, στο σπίτι της Καρολάιν, κοντά στον παππού και τη γιαγιά της, ενώ οι κάτοικοι της Αλοννήσου προτίθενται να ανοίξουν τα χέρια τους και να αγκαλιάσουν με θέρμη το παιδί.

“Σίγουρα πιστεύω ότι είναι καλύτερα για το παιδάκι με τη μαμά της Καρολάιν, αλλά και οι γονείς του Μπάμπη δεν μου φταίνε σε κάτι οι άνθρωποι, σίγουρα αγαπούν το μωρό και θέλουν να το βλέπουν, αλλά είναι καλύτερα και για τη μαμά της Καρολάιν να έχει το μωρό εδώ” είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 κάτοικος του νησιού.

Πλέον τη μικρή Λυδία περιμένει μια νέα ζωή, ενώ καινούργια αρχή θα κάνουν και οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, όσοι γνωρίζουν την οικογένεια είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τις πρώτες δύσκολες ημέρες μέχρι οι γονείς της Καρολάιν να προσαρμοστούν στη νέα καθημερινότητα.

“Σίγουρα η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία, αλλά επιτρέψτε μου να πω, ο ρόλος μας θα πρέπει να είναι διακριτικά απών από όλη αυτήν την ιστορία” τόνισε η δημοτική σύμβουλος του νησιού, Χαρίκλεια Θεοδώρου.

“Το μωρό, αυτήν τη στιγμή, δεν φταίει σε τίποτα και θα πληρώσει τα πάντα, δυστυχώς. Τώρα αν είναι δικαίωση ή δεν είναι, αυτό θα το ξέρει αυτή όταν θα γίνει 16 και 18 χρονών, θα καταλάβει τι έχει γίνει. Πιστεύω ότι στην Αλόννησο είναι το καλύτερο περιβάλλον που μπορεί να ζήσει αυτό το μωρό και με την οικογένεια της Καρολάιν” σημείωσε άλλος κάτοικος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ