Γλυκά Νερά: «Η Λυδία έχει λάβει τη φιλιππινέζικη υπηκοότητα» αποκάλυψε ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς

Μέσα από το πλημμυρισμένο γηροκομείο του Βόλου όπου διαβιεί, ο Ντέιβιντ Κράουτς, ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε για την εγγονή του, τη μικρή Λυδία, η οποία παραμένει στις Φιλιππίνες και την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του δολοφόνου της κόρης του.

«Είμαι χωρίς διαδίκτυο από τη μεγάλη καταιγίδα που ξέσπασε πριν από τρεις εβδομάδες. Δεν μπόρεσα να διαβάσω τα email μου. Τώρα φτάνουμε στο τέλος μιας άλλης βίαιης καταιγίδας» ανέφερε αρχικά ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

«Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος & ψεύτης, αλλά & κλέφτης»

Μιλώντας για την επικοινωνία που έχει με την οικογένεια του δολοφόνου της κόρης του, ανέφερε: «Την τελευταία φορά που μίλησα με τη μητέρα του Μπάμπη, της πρότεινα να μεταβιβάσει την εξοχική τους κατοικία στην Αλόννησο στην εγγονή μου τη Λυδία, ως αντάλλαγμα για τα 70.000 ευρώ που έκλεψε ο γιος της από την κόρη μου. Αυτά ήταν χρήματα που δώσαμε η Σούζαν και εγώ στην Καρολάιν για να αγοράσει γη για να χτίσει ένα σπίτι. Η γη αγοράστηκε αλλά καταχωρήθηκε μόνο στο όνομα του δολοφόνου. Τι είπα στη μητέρα του δολοφόνου; “Ο γιος σου δεν είναι μόνο δολοφόνος και ψεύτης, αλλά είναι και κλέφτης”. Δεν εντυπωσιάστηκε πολύ. Αυτό είναι το τέλος της γραμμής για την οικογένειά τους, ο μικρός μου θησαυρός θα πάρει το όνομα της μητέρας της και δεν θα έχει άλλη επαφή με τους γονείς του».

«Είμαι βέβαιος ότι η ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί»

Αναφερόμενος στην σημερινή αγόρευση του εισαγγελέα κατά του πιλότου για το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν, ο Ντέιβιντ Κράουτς δήλωσε: «Διάβασα τη σημερινή εισαγγελική πρόταση και καταδικάζει πραγματικά τον Αναγνωστόπουλο. Είμαι βέβαιος ότι η αρχική ποινή του δικαστηρίου θα επικυρωθεί. Μερικά καλά νέα».

Τέλος αποκάλυψε ότι «η Λυδία έχει λάβει τη Φιλιππινέζικη υπηκοότητα. Τίποτα δεν μπορεί να την απομακρύνει από τις Φιλιππίνες τώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ