Γλυκά Νερά: Η γειτόνισσα της Καρολάιν μιλά για πρώτη φορά – Το τηλεφώνημα του συζυγοκτόνου τη βραδιά της δολοφονίας

Η γειτόνισσα της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μιλά για πρώτη φορά για τη δολοφονία στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, που προκάλεσε σοκ, οργή και αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη. Πρόκειται για τη γυναίκα, που διαμένει στη γειτονική μεζονέτα, και δέχτηκε το τηλεφώνημα του συζυγοκτόνου, λίγο μετά το έγκλημα.

Η μαρτυρία της περιλαμβάνεται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Caroline: The Murder That Fooled the World” (“Καρολάιν: Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο”), που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Channel 5.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού περιγράφει το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, το βράδυ της δολοφονίας. Ο συζυγοκτόνος ζητούσε δήθεν για βοήθεια, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να παραπλανήσει τις Αρχές και να παρουσιάσει την εκδοχή του για “ληστεία μετά φόνου”. Η γυναίκα είχε καθημερινές επαφές με το ζευγάρι και περισσότερο με την άτυχη Καρολάιν.

“Θυμάμαι τη στιγμή που έμαθα ότι ομολόγησε ο Μπάμπης. Εκεί πάθαμε όλοι σοκ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που άκουγα” λέει η γυναίκα στην κάμερα του Channel 5.

“Με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό μου και ακούω τον Μπάμπη, που εκείνη την ώρα δεν τον καταλάβαινα τι μου έλεγε, σαν να ζητάει βοήθεια. Αλλά δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι μου λέει. Πετάγομαι από το κρεβάτι μου αναστατωμένη, ξυπνάω τον σύζυγό μου. Πάνω στον πανικό μου να ντυθώ, κλείνω το τηλέφωνο. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στη συνέχεια, το σηκώνει και τον ακούω να φωνάζει…”, περιγράφει.

Στις δηλώσεις της, η γειτόνισσα του ζευγαριού επισημαίνει: “Ακόμα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το παιδί που γνώριζα έφτασε να κάνει αυτό το τρομερό πράγμα. Αυτή την πράξη”.

Αναφερόμενη στην Καρολάιν, τονίζει: “Η απώλειά της είναι πολύ μεγάλη. Ζει μέσα στην καρδιά μου και στη σκέψη μου. Την αγαπώ. Δεν μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο, γιατί ζει μέσα μου”.

 

“Η δολοφονία που κορόιδεψε τον κόσμο”: Δείτε ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ