Γλυφάδα: Αποφυλακίζεται το γνωστό μοντέλο για την υπόθεση κοκαΐνης

Ελεύθερη πρόκειται να αφεθεί σήμερα η Αφροδίτη Μπάρμπα, το γνωστό μοντέλο που είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί καθώς εντοπίστηκαν 33 φιξάκια κοκαΐνης μέσα στο αυτοκίνητό της, στη Γλυφάδα.

Την απόφαση έλαβε η ανακρίτρια, πρόεδρος Πρωτοδικών, η οποία έκανε δεκτό το σχετικό αίτημα του Αλέξη Κούγια, συνηγόρου υπεράσπισης του 31χρονου μοντέλου. Είχε προηγηθεί σχετική πρόταση και του εισαγγελέα Πρωτοδικών προς την ανακρίτρια.

Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, αναφέρεται πως η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα “ήταν αναμενόμενη” καθώς οι συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις “οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση”. Η 31χρονη θα είναι από σήμερα ελεύθερη, επισημαίνεται, για “να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της”.

Η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του μοντέλου

“Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει  συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της.

Αθήνα, 2/12/2021
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ