Γιώργος Καραϊβάζ: Νέες πληροφορίες για την Ferrari που έχει στην κατοχή του ο 40χρονος κατηγορούμενος – Η δικαστική διαμάχη

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή στη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, πριν από δύο χρόνια. Οι δύο συλλήψεις για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου θεωρείται πως είναι μόνη η αρχή, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ενώπιον του ανακριτή οι 2 συλληφθέντες – Ποιοι και γιατί είχαν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. από το 2022

Ο 40χρονος, ένας εκ των δύο κατηγορούμενων αδελφών για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με άτομα από το περιβάλλον και με συγγενείς του 39χρονου ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων, ο οποίος δολοφονήθηκε στον Γέρακα, τον Ιούνιο του 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία επισημαίνουν ότι ο 40χρονος και ο 39χρονος είχαν κάνει ένα ταξίδι στη Σαντορίνη, προκειμένου να διευθετήσουν ένα ζήτημα που είχε προκύψει με ένα πρατήριο καυσίμων. Εκεί, ο συλληφθείς για τη δολοφονία του Καραϊβάζ φέρεται να είχε ζητήσει από τον επιχειρηματία να σταματήσει να έχει φρουρά από αστυνομικούς και να αναλάβει ο ίδιος την φύλαξή του.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Άρση του τραπεζικού απορρήτου των συλληφθέντων για τον εντοπισμό του εντολέα – Τα επόμενα βήματα των αρχών

Ο 39χρονος επιχειρηματίας, πριν ασχοληθεί με την εμπορία καυσίμων, δραστηριοποιείτο με την εμπορία πολυτελών αυτοκινήτων. Μετά την δολοφονία του, συγγενείς του που κρατούσαν φιλικές σχέσεις με τον 40χρονο, του έδωσαν το πολυτελές super car σε τιμή ευκαιρίας.

Για το θέμα της Ferrari, όμως, έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη μεταξύ συγγενών του επιχειρηματία. Και αυτό γιατί ο 39χρονος φέρεται να άφησε πίσω του χρέη, που ορισμένοι συγγενείς θεωρούν ότι θα μπορούσαν να είχαν τακτοποιηθεί με την πώληση του αυτοκινήτου σε μία άλλη τιμή.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Μυστήριο με την Ferrari αξίας 180.000 ευρώ που έχει στην κατοχή του ο 40χρονος κατηγορούμενος

Στο μεταξύ, σχετικά με την έρευνα της ΕΥΠ που μνημονεύεται στη δικογραφία για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή, ξεκίνησε το 2017-2018 και αφορούσε ένα κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, ιδιωτών, δικηγόρων και επιχειρηματιών που σχετίζονται με την νύχτα, αναφορικά με τον τρόπο που εισέπρατταν τεράστια ποσά από 1.000 περίπου νυχτερινά κέντρα, ινστιτούτα μασάζ και κέντρα αισθητικής.

Όσον αφορά τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με την συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια. «Δεν έχω καμία σχέση» δήλωσε ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός, που είναι και κρατούμενος, σύμφωνα με το Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ