Δολοφονία Καραϊβάζ: Μυστήριο με την Ferrari αξίας 180.000 ευρώ που έχει στην κατοχή του ο 40χρονος κατηγορούμενος

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για την άγρια δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τον Απρίλιο του 2021 στον Άλιμο.

Καραϊβάζ: «Τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ, έχουν εξαφανιστεί 10.000 ηχογραφημένες συνομιλίες» – Όσα είπε η δικηγόρος της οικογένειας

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει η ζωή που έκαναν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση. Σύμφωνα με το MEGA, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, ο 40χρονος, είχε στην κατοχή του μία Ferrari, η αξίας της οποίας εκτιμάται στα 180.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο όχημα είχε τραβήξει το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος είχε αναρτήσει φωτογραφία με την Ferrari στα social media και μέχρι στιγμής η αστυνομική έρευνα δεν έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πώς έφτασε το όχημα στην κατοχή του. Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος αρνείται ότι είχε στην κατοχή του την Ferrari.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

Γιώργος Καραϊβάζ Ferrari

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ferrari είχε εκτελεστεί από νονούς της νύχτας

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως το εν λόγω όχημα αρχικά βρισκόταν στην κατοχή επιχειρηματία, προτού καταλήξει στα χέρια του 40χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ferrari άνηκε σε άτομα του περιβάλλοντος του επιχειρηματία και μετά τη δολοφονία του βρέθηκε στην κατοχή στα χέρια ενός εκ των δύο συλληφθέντων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Γιώργος Καραϊβάζ: Οι αρχές εξετάζουν το σενάριο να άλλαξε ο οδηγός της μηχανής – Μπλεγμένοι σε 4 δολοφονίες οι εκτελεστές του

Στη δικογραφία γίνεται αναφορά για τη σχέση του κατηγορούμενου με τον επιχειρηματία, καθώς φαίνεται ότι ο 40χρονος ήταν από τα άτομα που είχαν επικοινωνήσει τελευταία μαζί του και μάλιστα του είχε ζητήσει να αναλάβει να του πουλήσει προστασία στα καταστήματα που διέθετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ