Αίγυπτος: Μητέρα σκότωσε τον 5χρονο γιο της – Έβρασε και έφαγε μέρος του κεφαλιού του

Μια μητέρα φέρεται να σκότωσε τον πεντάχρονο γιο της με μαχαίρι στο σπίτι τους στην Αίγυπτο πριν βράσει και φάει μέρος του κεφαλιού του.

Η Hanaa, 29 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία αφού ο τρομοκρατημένος θείος του Youssef βρήκε τα μέρη του σώματος του μικρού αγοριού σε κουβάδες στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Abu Shalabi.

Η μητέρα ομολόγησε στην αστυνομία ότι είχε φάει μέρος του κεφαλιού του γιου της επειδή «ήθελε να μείνει μαζί της», αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Φέρεται να σκότωσε τον ανυποψίαστο γιο της με τέσσερα χτυπήματα στο κεφάλι πριν κόψει κομμάτια το σώμα του στο μπάνιο. Στη συνέχεια, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη της σάρκας του σε βραστό νερό στη σόμπα πριν τα φάει.

Μετά τη σύλληψή της, ισχυρίστηκε στην αστυνομία στο Faqus, στη βόρεια Αίγυπτο, ότι «πάσχει από ψυχική ασθένεια» και δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον γιο της.

Αυτή και το θύμα, ζούσαν μόνοι μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, ο οποίος επιμένει ότι η πρώην σύζυγός του ήξερε ακριβώς τι έκανε.

Ο πατέρας του παιδιού, που αναγνωρίστηκε μόνο με τα αρχικά του Χ.Α., είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Όταν έφτασα, η αστυνομία με εμπόδισε να δω τον γιο μου λόγω της φρικτής σκηνής. Χωρίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια επειδή είχε ένα κτήμα από τον πατέρα της και μου ζήτησε να αφήσω το σπίτι και την οικογένειά μου και να πάω μαζί της να ζήσω στο κτήμα. Αλλά αρνήθηκα και η σχέση τελείωσε εξ ολοκλήρου με τη θέλησή της, και προσπάθησα να συμφιλιωθώ μαζί της μετά το διαζύγιο, αλλά εκείνη αρνήθηκε και έμεινε στη γνώμη της».

«Ο γιος μου ήταν αυτός που με κράτησε συνδεδεμένο μαζί της και τον έβλεπα τακτικά και του έφερνα ρούχα και πράγματα που χρειαζόταν» περιέγραψε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ