Κακοκαιρία – Τρίκαλα: «Ποτάμια» οι κεντρικοί δρόμοι – Πλημμύρισαν υπόγεια – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Στη δίνη της κακοκαιρίας βρίσκονται τις τελευταίες ώρες τα Τρίκαλα, καθώς δρόμοι, υπόγεια και σπίτια έχουν πλημμυρίσει εξαιτίας της ξαφνικής νεροποντής που ξέσπασε σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το trikalanews.gr, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα δεν ξέφυγε ούτε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, καθώς πλημμύρισε με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο και να επιχειρούν, ώστε να μην φτάσει το νερό στα ηλεκτρικά συστήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, όλες οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ την ίδια στιγμή ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρικάλων Δημήτρης Παπαγεωργίου δήλωσε ότι έρχονται ενισχύσεις και από όμορους νομούς.

Χαρακτηριστικές είναι και οι περιπτώσεις δρόμων όπου οχήματα εγκαταλείφθηκαν, όπως στην οδό Πιτσάκου, με τα οχήματα να παραμένουν κολλημένα στους δρόμους.

Εγκλωβίστηκε μία γυναίκα οδηγός

Μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά της λόγω της κακοκαιρίας.

Αμέτρητα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Την ίδια στιγμή, από τη νεροποντή οι δρόμοι φαίνεται να έχουν γίνει επικίνδυνοι για τους οδηγούς.

Όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο, αυτοκίνητο βρέθηκε κολλημένο στην άσφαλτο στην καρδιά της πόλης των Τρικάλων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος επί της οδού Απόλλωνος.

Τρίκαλα

Τρίκαλα

Τρίκαλα κακοκαιρία

Τρίκαλα κακοκαιρία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ