Γιάννης Ξανθόπουλος: «Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος, επειδή σκοτώθηκε το παιδί», λέει ο πατέρας του

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ο πατέρας του τραγουδιστή Γιάννη Ξανθόπουλου. Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου στις Αχαρνές, ο τραγουδιστής ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο. Από το τροχαίο έχασε την ζωή του ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, ενώ ο συνομήλικος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά.

Αρχικά, ο πατέρας του τραγουδιστή είπε: «Ε, είναι, με το κολάρο στο λαιμό. Στο σβέρκο πονάει, στο στήθος πονάει, τα πόδια πονάνε. Ψυχολογικά είναι πιεσμένος, πάρα πολύ. Πώς να είναι αφού σκοτώθηκε το παιδί, κρίμα ένα νέο παλικάρι σκοτώθηκε. Πώς να είναι η ψυχολογία του παιδιού, τώρα λέει πώς θα βγει στην πίστα να τραγουδήσει; Μπορεί; Δεν μπορεί».

Ακόμα ανέφερε ότι: «Αυτόν που βγήκε από το stop, τον βρήκαν. Από το stop που βγήκε, αυτός προκάλεσε το τροχαίο. Ο Γιάννης πήγε να τον αποφύγει, έπρεπε καλύτερα-δεν το είπα- έπρεπε πάνω του να έπεφτες, όχι στα παιδιά. Αφού αυτός βγήκε, πήγε να τον αποφύγει, ο δρόμος βρεγμένος, γλιστρούσε εκεί, άστο…

Άμα οι αερόσακοι άνοιγαν θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί και αυτός. Αφού βγήκε να πάει να βοηθήσει και λιποθύμησε και έπεσε κάτω. Ο μεγάλος μου ο γιος, πήγε 05:30 η ώρα και ήρθαν εκεί και ο Γιαννάκης ήταν ξαπλωμένος στην άσφαλτο».

«Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος»

«Βγήκε από το αυτοκίνητο, πήγε στα παιδιά να δει τι έχει γίνει και να βοηθήσει. Και λιποθύμησε ο ίδιος και έπεσε κάτω στην άσφαλτο. Ο γιος μου ο μεγάλος εκεί τον βρήκε, πάνω στην άσφαλτο λιποθύμησε. Έχει το κολάρο, έχει το στήθος του που πονάει, τα πόδια πονάνε, έχει…

Άλλα ψυχολογικά, η φωνή του, ούτε γελάει ούτε τίποτα… Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένος, πάρα πολύ. Επειδή σκοτώθηκε το παιδί, γι’ αυτό. Άμα δεν είχε σκοτωθεί το παιδί, κάπως περνούν όλα. Μόνο μη χάσει τη ζωή κάποιος», εξήγησε στην συνέχεια.

«Ναι ήρθε από το νοσοκομείο ψυχολόγος και μίλησε μαζί του, να τον ηρεμήσει. Έχει πάθει μεγάλο σοκ, μεγάλο σοκ», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ