Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το βράδυ αλλά υπήρξαν… παρατράγουδα. Κάποιοι… χορευταράδες «ξέχασαν» τα μέτρα κατά του κορονοϊού όταν ο τραγουδιστές είπε τα νησιώτικα τραγούδια.

Έτσι, από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία για τη συναυλία, σύμφωνα με το grtimes.

Στρέφεται κατά των διοργανωτών οι οποίοι δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση.  Οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές έπρεπε να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.

Όταν όμως  ο μεγάλος λαϊκός βάρδος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή.

Στο μεταξύ, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για συναυλία που δόθηκε ένα 24ωρο νωρίτερα στο Θέατρο Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Αφορμή αποτέλεσαν δημοσιεύματα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων σε συναυλία που έδωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής. Η έρευνα ανατέθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης – Συκεών.

Το… έριξαν στον χορό όταν ο Γιάννης Πάριος τραγούδησε νησιώτικα

Σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή, όταν ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.

Tα μέτρα καταρρίφθηκαν με τον κόσμο να πιάνεται από τα χέρια και να χορεύει και οι αποστάσεις μηδενίστηκαν, όπως φαίνεται στο βίντεο του makthes.gr.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε παράκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του αλλά έπειτα από ένα σημείο δεν μπορούσε να συγκρατηθεί το κοινό.

Οι εικόνες που θα δείτε στο βίντεο δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς η συναυλία έληξε όταν κόσμος άρχισε να χορεύει και να σηκώνεται όρθιος.

Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμη  τρεις ώρες τραγουδιών στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Πριν αρχίσει η συναυλία, έξω από το θέατρο πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία DJs και επιχειρηματίες της πόλης για το παράδοξο που συμβαίνει με την κανονική διεξαγωγή των συναυλία στην πόλη, παρά το μίνι lockdown, ενώ οι ίδιοι δεν μπορούν να παίξουν μουσική και κρατούν κλειστά τα κέντρα διασκέδασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ