Γιάννης Καλλιάνος: Νέες βολές κατά γιατρών για το θέμα του πατέρα του – Τι αναφέρουν Άδωνις, Παγώνη και Αττικόν

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος με έντονη συναισθηματική φόρτιση και έκδηλη οργή δεν σταματά να κλαίει καταγγέλλοντας το νοσοκομείο Αττικό και τους γιατρούς που ανέλαβαν τον πατέρα του, ότι δεν άκουσαν τις επίμονες εκκλήσεις τους να μπει σε μονάδα αυξημένης φροντίδας ή σε ΜΕΘ. Όπως καταγγέλλει χάθηκε πολύτιμος χρόνος, οπότε ο πατέρας του κατέληξε διασωληνωμένος στην εντατική σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση κι ενώ οι γιατροί τους έλεγαν ότι πηγαίνει καλά κάτι απ’ ότι δηλώνει είναι αναληθές.

Δημήτρης Κόκοτας: «Η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα» – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Συγκεκριμένα, κατηγορεί το ιατρικό προσωπικό για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο αναφέροντας: «Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα θέματα δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο. Πήγε ο πατέρας μου σε αυτό το νοσοκομείο και του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού (σ.σ. έχει διαβητικό πόδι). Τις επόμενες πέντε ημέρες πήγαινε καλά. Την έκτη μέρα έκανε κορεσμό», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένος ο μετεωρολόγος – βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Η Ματίνα Παγώνη αναφερθείσα στο εν λόγω περιστατικό στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δήλωσε: «Οι γιατροί κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν με τον κάθε ασθενή, ανεξάρτητα τι συγγένεια έχει και ποιος είναι ο τίτλος του. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Όλοι οι ασθενείς είναι ίδιοι για τους γιατρούς. Και πάνω από όλα θα πω το εξής, ένας ασθενής για να μπει στη ΜΕΘ και να διασωληνωθεί υπάρχουν κριτήρια, αυτό το αποφασίζει η ομάδα γιατρών που παρακολουθεί τον ασθενή».

Παγώνη για Πολάκη: Ξέφυγε ο συνάδελφος – Αυτά τα πράγματα δεν λέγονται με τίποτα

Στη συνέχεια, η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ συμπλήρωσε: «Το παραπάνω περιστατικό δεν το γνωρίζω, άρα ιατρικά δεν μπορώ να πω».

Άδωνις Γεωργιάδης σε Καλλιάνο: Κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε – Είμαστε όλοι απολύτως ίσοι

Τις αποφάσεις για εισαγωγή σε ΜΕΘ τις παίρνουν οι γιατροί με αυστηρά ιατρικά κριτήρια, «κανένας δεν εξαιρείται αυτής της διαδικασίας», «έναντι αυτού είμαστε όλοι απολύτως ίσοι», «κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος σχετικά με την περιπέτεια υγείας του πατέρα του.

Ματίνα Παγώνη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα» – Νέα δήλωση για τον Τάιλερ μετά το κάλεσμά της να ενταχθεί στο ΕΣΥ

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη έχει ως εξής:

«Άφησα να περάσουν λίγες ώρες από τη συγκινητική και ανθρώπινη ανάρτηση του συναδέλφου Γ. Καλλιάνου, πριν τοποθετηθώ. Δεν έχω συνηθίσει όμως να κρύβομαι και δεν θα το έκανα ούτε τώρα. Σέβομαι απολύτως τον πόνο κάθε συγγενούς για τον άνθρωπο του και κάθε γιου για τον πατέρα του. Άλλωστε έχω χάσει και εγώ τον δικό μου και αντιλαμβάνομαι τον πόνο. Όμως, οφείλω να ξεκαθαρίσω για την ορθή ενημέρωση του κοινού, ορισμένα πράγματα:

Α) Η διαδικασία εισόδου ενός ασθενούς σε ΜΕΘ είναι διαφανής, σύμφωνα με αυστηρά ιατρικά κριτήρια. Συνεπώς, το Υπουργείο και εγώ προσωπικά δεν αναμειγνυόμαστε -αξιωματικά- σε αυτή την αμιγώς ιατρική διαδικασία.

Β) Κανένας μας δεν εξαιρείται αυτής της διαδικασίας, καθώς η πρόσβαση σε κρεβάτι ΜΕΘ μπορεί να κρίνει σε ορισμένες περιπτώσεις τη ζωή ή τον θάνατο κάποιου. Έναντι αυτού είμαστε όλοι απολύτως ίσοι. Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι γιατροί με επιστημονικά κριτήρια.

Γ) Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό μας προσωπικό και στην προκειμένη περίπτωση η νόμιμη διαδικασία και τα νόμιμα κριτήρια έχουν τηρηθεί απολύτως. Λόγοι ιατρικού απορρήτου δεν θα μου επέτρεπαν να γνωρίζω την ακριβή κατάσταση υγείας του ασθενούς, αλλά σας διαβεβαιώ ότι κανένας από το νοσοκομείο δεν αδιαφόρησε. Το ΕΣΥ και οι λειτουργοί του καθημερινά σώζουν χιλιάδες ανθρώπους και το κάνουν με γνώση, συνείδηση, ενσυναίσθηση, ευαισθησία και επαγγελματισμό.
Εύχομαι πολλά περαστικά στον πατέρα του φίλου μου Γιάννη και τον διαβεβαιώ ότι το ΕΣΥ κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να πάνε όλα καλά για τον πατέρα του, αλλά και για κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται φροντίδα».

Η απάντηση του Γιάννη Καλλιάνου στον Άδωνι Γεωργιάδη

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Ο Γιαννάκης το καλό παιδί τελείωσε – Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο»

Οργισμένος με την αντιμετώπιση που είχε ο πατέρας του στο νοσοκομείο «Αττικόν» εμφανίστηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Η αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα οργή. Για τους γιατρούς, που όπως καταγγέλλει αδιαφόρησαν παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του. Για την κατάσταση που κλήθηκε να διαχειριστεί τις τελευταίες μέρες και όπως πιστεύει έχει τύχει να αντιμετωπίσουν και μια σειρά από άλλοι άνθρωποι που «έλιωναν» από αγωνία για τους δικούς τους, όπως εκείνος για τον πατέρα του.

Μιλώντας στο LiveNews, o Γιάννης Καλλιάνος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν με τον πατέρα του.

«Πριν από λίγη ώρα διάβαζα την ανακοίνωση του «Αττικόν», που νοσηλεύεται ο πατέρας μου. Με λίγα λόγια, όποιος τη διαβάσει, λέει ότι κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη. Εύχομαι αν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος, που υπογράφει την ανακοίνωση, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Το εύχομαι πραγματικά και δεν το λέω με μίσος, το λέω με αγάπη. Θέλω σήμερα να μιλήσω όχι με την ιδιότητα του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ή του μετεωρολόγου του MEGA, αλλά ενός απλού Έλληνα πολίτη, που πηγαίνει στο νοσοκομείο και προσπαθεί να σώσει τους γονείς του.

Με το που πήγε ο πατέρας μου στο “Αττικόν” από τη Βούλα, τον χειρούργησαν και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του ποδιού. Έπειτα από 3-4 ημέρες, που πήγαινε αρκετά καλά, έπεφτε το οξυγόνο του. Εκεί μας λέγανε ότι “πάει υπέροχα ο πατέρας σας”. Ο αδερφός μου, που είναι καρδιολόγος, ήρθε από την Κύπρο. Μίλησα με τον διοικητή, τον υποδιοικητή, τον αγγειοχειρουργό, μου λέγαν ότι πάει εξαιρετικά και ότι είναι εκπληκτικές οι εξετάσεις του. Ο αδερφός μου έβλεπε έναν άνθρωπο που κάθε μέρα η κατάστασή του γινόταν και πιο επιβαρυμένη. Κρίθηκε ότι δεν είχε κανένα λόγο να μπει στη ΜΕΘ, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνουν από εδώ και πέρα. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες και μηνύματα, και μου λέγανε “Μην ανησυχείτε!”». ανέφερε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Και πρόσθεσε: «Μέχρι χθες ο πατέρας μου και με τη μεγάλη μάσκα, που του είχαν για οξυγόνο, έπεφτε ο κορεσμός του. Δεν φαντάζεσαι μέχρι πόσο βαθιά θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για την τιμή του πατέρα μου και όλων των πατεράδων. Δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος να πεθαίνει, να σβήνει μπροστά μου και να μας λέει “πάει καλά”. Και τώρα να βγάζουν μια γλυκανάλατη ανακοίνωση και να λέει το ένα και το άλλο».

«Ο πατέρας μου σήμερα είναι στην εντατική διασωληνωμένος», είπε ο Γιάννης Καλλιάνος και ξέσπασε σε κλάματα. «Έπρεπε να είναι νωρίτερα στην εντατική. Ας μην έμπαινε στην εντατική. Πεθαίνει λέω, κάντε κάτι! Παρακαλούσα τον καθηγητή να τον βάλει. Τα ζώα μου αργά… Κοίταξε, Νίκο, μιλήσαμε σήμερα με τον διευθυντή της ΜΕΘ. Τις επόμενες ημέρες θα βγουν και τα ονόματα όλα στη φόρα και θα γίνει και η διαδικασία που πρέπει να γίνει, γιατί οι γλυκανάλατες ανακοινώσεις δεν μου λένε τίποτα. Δεν θα πω άλλα στον αέρα, θα τα πω εκεί που πρέπει».

Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποίησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της διοίκησης του νοσοκομείου αλλά και του γιατρού: «Ο πατέρας μου εκεί που ήταν στην εντατική, σχεδόν έφυγε. Τον επαναφέραμε και μας είπαν ότι είναι σταθερός και δίνουν πιθανότητα 5% με 15% να τα καταφέρει. Κανένας από τους γιατρούς δεν μπήκε μέσα, μπαίνανε φοιτητές μέσα. Έχω πάρει χιλιάδες μηνύματα με παρόμοια περιστατικά. Ας με πουν σκληρό, οτιδήποτε, ο Γιαννάκης, το καλό παιδί, που θα σκύβει το κεφάλι και θα λέει “ναι” σε όλα, τελείωσε. Δεν λέω για το ΕΣΥ, δεν λέω για τον Άδωνη Γεωργιάδη, που με στεναχώρησε» συνέχισε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Για την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε: «Άδωνι Γεωργιάδη σε ευχαριστώ θερμά για το μήνυμα που μου έστειλες. Σε τιμά αλλά πολύ φοβάμαι πως από τη στιγμή που έχει μάθει να λες την αλήθεια και είσαι ένας καλός υπουργός, θέλω να πούμε την απόλυτη αλήθεια. Και η απόλυτη αλήθεια είναι πως ήξερες προσωπικά από εμένα πως οι γιατροί μου έλεγαν πως ο πατέρας μου πάει καλά. Δεν μπορούσες να επέμβεις φυσικά αλλά άκουγες τους γιατρούς. Ο πατέρας μου δεν ήταν όμως καλά και θα ήθελα να μην προσπαθήσεις να στρογγυλέψεις τα πράγματα αλλά να προσπαθήσεις να έρθεις προς τη δική μου πλευρά. Προφανώς δεν τα βάζω με το ΕΣΥ αλλά με μία κλινική που θεωρείται καλό αλλά φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στον πατέρα μου».

Γιαννάκος: Ατυχείς οι δηλώσεις του κ. Καλλιάνου για το προσωπικό του Νοσοκομείου “Αττικόν”

Ως ατυχείς χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, για το προσωπικό του νοσοκομείου Αττικόν.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του αναφέρει: “Κατανοούμε τον πόνο, την αγωνία της οικογένειας του κ. Καλλιάνου για την εξέλιξη της υγείας του πατέρα του που νοσηλεύεται στην Αγγειοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ από τις 6 Απριλίου. Όμως, οι δηλώσεις για ευθύνες του προσωπικού του Αττικού νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του είναι ατυχείς. Συνομίλησα σήμερα με το προσωπικό του ΑΤΤΙΚΟΥ νοσοκομείου και είναι εξοργισμένοι”.

“Ο πατέρας του έτυχε και τυγχάνει της καλύτερης δυνατής φροντίδας στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο. Χειρουργήθηκε από αγγειοχειρουργούς με επιτυχία. Πολλές φορές την ημέρα τον έβλεπαν γιατροί πολλών ειδικοτήτων για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Νοσηλεύονταν σε δίκλινο θάλαμο με τους συνοδούς να απαιτούν συνεχώς τη φροντίδα των νοσηλευτών”, επισημαίνει.

Προσθέτει, ακόμη, ότι “η αγγειοχειρουργική κλινική, όμως, του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ νοσηλεύει 44 ασθενείς. Επειδή δεν φθάνουν τα κρεβάτια νοσηλεύονται πολλοί σε ράντζα και φορεία. Παρ ότι είναι αγγειοχειρουργική κλινική νοσηλεύει πολλούς ασθενείς με παθολογικά προβλήματα, ασθενείς covid-19 και γίνεται τεράστια προσπάθεια από το ελάχιστο νοσηλευτικό προσωπικό να μην υπάρξει διασπορά μικροβίων. Τι να πρωτοκάνουν δύο νοσηλεύτριες ή στη καλύτερη περίπτωση τρείς σε κάθε βάρδια με 44 ασθενείς οι περισσότεροι σε πολύ βαριά κατάσταση;”.

“Οι κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας είναι συγκεκριμένες και δυστυχώς δεν φθάνουν για προληπτική νοσηλεία μη διασωληνωμένων ασθενών. Ελάχιστοι έως καθόλου μη διασωληνωμένοι ασθενείς εισάγονται στις ΜΕΘ. Εάν εφαρμοζόνταν αυτή η τακτική οι 900 κλίνες ΜΕΘ που κάθε ημέρα μειώνονται λόγω σοβαρών ελλείψεων προσωπικού, δεν θα έφθαναν. Μακάρι να είχαμε σε λειτουργία 3.500 κλίνες ΜΕΘ όπως θα έπρεπε με βάσει τις νοσοκομειακές κλίνες που διαθέτουμε για να μπορούσαν να εξυπηρετούνται και τέτοιες περιπτώσεις μη διασωληνωμένων ασθενών. Ευτυχώς εφέτος με τη διαχείριση που έγινε στις διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ δεν είδαμε το απαράδεκτο φαινόμενο διασωληνωμένων ασθενών επι ημέρες εκτός ΜΕΘ”, τονίζει.

Σε ό,τι αφορά στο περιστατικό με τον πατέρα του κ. Καλλιάνου, σημειώνει ότι “στο ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομείο, λοιπόν, όταν ζητήθηκε από τους συγγενείς να εισαχθεί σε ΜΕΘ οι γιατροί διέγνωσαν ότι δεν απαιτείται διασωλήνωση άρα ούτε εισαγωγή σε ΜΕΘ με βάσει τη κλινική του εικόνα. Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας δεν υπάρχει. Όταν επιδεινώθηκε η κατάσταση διασωληνώθηκε και εισήχθη σε ΜΕΘ. Όπως συμβαίνει με όλους τους ασθενείς στο ΑΤΤΙΚΟ. Όταν κάποιος ασθενής χρήζει ΜΕΘ εγγράφεται στο πληροφοριακό σύστημα του ΕΚΕΠΥ και σε συνεννόηση των γιατρών με το ΕΚΑΒ γίνεται η διακομιδή και εισαγωγή. Εάν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη ΜΕΘ στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται εισάγεται εκεί. Το ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ εξετάζει 1.000 ασθενείς στην κάθε εφημερία, εισάγει περί τους 200 ασθενείς και είναι πρωταθλητής των ράντζων. Το λιγοστό προσωπικό δίνει τη ζωή του”.

Καταλήγοντας, στη δήλωσή του αναφέρει: “Εάν θέλετε να αποδώσετε ευθύνη σε κάποιον, αφήστε στην άκρη το λιγοστό ηρωικό προσωπικό, που έως πρόσφατα χειροκροτούσατε και αποδώσετε ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν και είναι οι παθογένειες του ΕΣΥ, των νοσοκομείων. Περαστικά με όλη μας τη καρδιά στον πατέρα του κ. Καλλιάνου, όπως και σε όλους τους ασθενείς. Προφανώς δεν μας φοβίζουν οι απειλές του που θέλουμε να πιστεύουμε έγιναν εν θερμώ”.

Νοσοκομείο Αττικόν: Η απάντηση στον Γιάννη Καλλιάνο για τη νοσηλεία του πατέρα του

Απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος για τη νοσηλεία του πατέρα του, εξέδωσε το νοσοκομείο Αττικόν.

Στην ανακοίνωση, αφού περιγράφεται η κατάσταση του ασθενούς, δίνονται διευκρινίσεις για τη νοσηλεία του 79χρονου Δημήτρη Καλλιάνου.

«Κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση, συμπαραστεκόμαστε στον ανθρώπινο πόνο της οικογένειας και καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη αυτού του βαρύτατου και σύνθετου περιστατικού» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του «Αττικόν»

Ο κ. Δημήτριος Καλλιάνος, 79 ετών, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν από άλλο νοσοκομείο και εισήχθη στην Α’ Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική στις 6/4/2024 λόγω γάγγραινας αριστερού άκρου ποδός. Ο ασθενής έπασχε μεταξύ άλλων από τελικού σταδίου νεφρική ανεπάρκεια υπό αιμοκάθαρση, σακχαρώδη διαβήτη, αρτηριακή υπέρταση, βαριά στεφανιαία νόσο και καρδιακή ανεπάρκεια (οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και επανειλημμένες διαδερμικές αγγειοπλαστικές στεφανιαίων, κολπική μαρμαρυγή, ανεπάρκεια τριγλώχινας, τοποθέτηση απινιδωτή), πνευμονική ίνωση με κατ’ οίκον οξυγονοθεραπεία και καρκίνο γεννητικών οργάνων.

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική αντιμετώπιση της γάγγραινας, ενώ τα σύνθετα προϋπάρχοντα προβλήματά του αξιολογήθηκαν και αντιμετωπίστηκαν εντατικά κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του από όλες τις εμπλεκόμενες ειδικότητες (καρδιολόγοι, πνευμονολόγοι, νεφρολόγοι, λοιμωξιολόγοι). Στις 22/4 ο ασθενής ανέφερε υποκειμενική επιδείνωση, με σταθερά ζωτικά σημεία και εξετάσεις για την κατάσταση του (καλή επικοινωνία, καλή ανταλλαγή αερίων και αυτόματη αναπνοή, σταθερή αιμοδυναμική εικόνα χωρίς υποστήριξη), εικόνα που δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής στη ΜΕΘ. Κατά τη διάρκεια της 23/4 παρουσίασε σημεία ήπιας, αλλά επιδεινούμενης ιστικής υποξίας (καλή επικοινωνία και ανταλλαγή αερίων, αλλά ήπια αύξηση του γαλακτικού που την προηγούμενη ημέρα ήταν απόλυτα φυσιολογικό), αξιολογήθηκε από τη ΜΕΘ και αποφασίστηκε η εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 18.30. Κατά την προετοιμασία της μεταφοράς ο ασθενής έκανε συγκοπτικό επεισόδιο και διασωληνώθηκε. Μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει διασωληνωμένος σε βαριά κατάσταση, σε μηχανική υποστήριξη οργάνων και συστημάτων.

Η κάλυψη των περιστατικών που χρήζουν εντατικής θεραπείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν και του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Κατά τη διάρκεια της ταραχώδους τελευταίας πενταετίας όλοι οι διασωληνωμένοι ασθενείς του Π.Γ.Ν. ‘Αττικόν’ καλύφθηκαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου μας.

Διευκρινίζεται ότι η εισαγωγή των ασθενών σε κάθε ΜΕΘ της χώρας γίνεται με αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια και αφού καταγραφούν σε κεντρικά ελεγχόμενη πλατφόρμα του ΕΚΑΒ, κριτήρια τα οποία ο συγκεκριμένος ασθενής μέχρι τις 23/4 δεν πληρούσε. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας του ΕΚΑΒ, κανένας μη διασωληνωμένος παθολογικός ασθενής δεν συμπεριλήφθηκε στην πλατφόρμα τον τελευταίο μήνα.

Κατανοούμε τη συναισθηματική φόρτιση, συμπαραστεκόμαστε στον ανθρώπινο πόνο της οικογένειας και καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη αυτού του βαρύτατου και σύνθετου περιστατικού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ